03 May 2010

Patut Ke Buat Macam Ni?


Semalam, aku teman mak aku nak tengok rumah kiterang dekat Ampang. Kiranya nak tengok keadaan rumah tu setelah orang yang sewa rumah tu berpindah ke tempat lain....

Tiba-tiba aku hangin gile satu badan.....
Mana taknye....Boleh pulak, tinggalkan rumah ni dengan sampah sarap tak buang...
rumah busuk gile...dah macam tempat pembuangan sampah dah...
Paip leaking....lecak gile toilet rumah tu.....
geram ok!!!




gamba tak berapa clear



tak reti ke nk buang sendiri?

lecah!!!

pampers baby pun takleh nak buang sendiri ke??



Before this,mamaku dah kemas cantik, bersihkan sebelum mereka pindah ke sana.
Bila nak pindah,buang la sampah2 tu sendiri....
Ingat kami ni ape???




sian mama.....
aku tukang ambik gambo...hu3

11 comments:

sasha* said...

eee pengotornya org tu yang.abis mama u jd ke nk beli?

Yana@Nana said...

jahat betul org tu ye.. amboi tukang ambik gambar ye.. hangin bukan main td pe g tolong lah mak tu sian dia hehehe

farahfatihah said...

uiksss jahat benor sape yg duk situ..xda sivik langsung!!!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

eeeeeeeeeeeeee...

tak patut tol...
tinggal mcm tu jer

ElyaElmo said...

sasha : pengotor kan!!~mama i bukan beli laa...nak sewa kan :D

ElyaElmo said...

nana : ha3...itu laa..mama i nk buat sndiri..ha3

ElyaElmo said...

farah: itu laaa...terokkk..gerammm

cik fiza said...

sy pn penah kena mcm ni.. tapi tu lagi dasat.. x bayar sewa 5 bulan pastu lari waktu malam huhuhu...
orang2 ni kadang2 xde sivic.... mmg menyedihkan...

cik senah said...

hermm.. pengotoq sungguh! ada ka tinggai laghu tuh ja..? kot ya punn.. buang lah sampah tuh.. sendiri buat sapa.. org lain pulak kena bersihkan.. macam org tak dak tamadun saja.. :( pity to your mumm..

Ezzah said...

ishk...apa la penyewa nih dulu. apahal la buat kurang ajar mcm tuh! teruk gile keadaan rumah!

x berakal ke apa org tuh! ishk geram lak rasa!

Marina said...

mak awak ade nak cari penyewa? =)
saya memg tengah cari rumah sewa,
boleh tau sebulan berapa? =)