25 June 2010

Bukan Wedding Ku ....~ heee:D


Last week aku attend wedding member blogger ku, dan juga orang sekampung ku iaitu Meri Tania . Sebenarnya, aku nye E-day sama tarikh dengan hari pernikahan beliau. So aku agak terkilan la tak dapat attend majlis pernikahan dia, dan dia pun tak dapat attend majlis pertunang an aku. Tapi takpe, selamat sempat tgk die bersanding....
Bila aku attend majlis reception dia, perrghhh!!! aku dah jatuh cinta dgn kerusii dibawah niii!!!



cantik kan??



Ini laaa dia meri tania,berseri jee muka kann..he3

Sebenarnya, dulu aku kenal dia ni pun sekadar member hostel yang tak pernah bercakap pun. Kalau terserempak pun just senyum je.Malu-malu kucing je...hu3.. Then, tiba-tiba masing-masing dah bekerja, ntah macam mana aku pun start burak-burak di YM dgn die sampai laa sekarang ni. Kiterang share2 tentang engagement preparation dan jugak wedding preparation. Banyak la cerita yang aku cuba korek2 dari dia. The best part is, dia mmg tak lokek ilmu la..he3..Thanks meri..:)


Pengantin lelaki dah sampai . Suke tengok adik2 tu



ececce..sempat senyum kat kameraman saya yeee..:p


adik2 ni tggu turn nk menari kot:p

Batu ais ni khabarnya package berharga RmXXX :D


Nyum2..tak sempat tgk derang potong kek pun, cuz gegeas nak g wedding lain.....

So elya harap, perkahwinan ni akan membawa kebahagian selama-lamanya buat meri ya, cepat2 buat baby k!!!!!~

10 comments:

ZARA said...

siap ada ice sculpture!!! aku pon nak!!! tapi kalau kat melaka ni sejam cair lah!

PurPLe LaDy AiFA said...

suka pelaminnn die!!!!!!

TaNia said...

cik bella... tq for this lovely entry.. tp ada correction.. ice cube tu x sekali ngan package khemah lah bella.. ice cube tu 360 tok dua swan tu.. hehe :p

miss nona said...

uihh lawa gile kerusi tu!!

~ thalhazlin ~ said...

pelamin.. terbaek!

Mia-Ina said...

wah hebat gak majlis kan dengan ais tu...mia rs majlis mia biasa je la...sekadar ada je apa yg patut...tp suke jamu mata tgk design org lain

Nazatul shima said...

wahh..cantiknye pelamin die..hot red!!nnti elya wat cmni jgk k!hhehee..

amElyn said...

hi dear!
puas carik ur blog ni tau!
baru terjumpa! hehee.
santekk okayy the pelamin!
eh babe, dah engaged eh??
big congrats!!! yayy!!
bila kawen??? lets share tips n info k dear!! mmmuah!
i link u btw.rajin2 lah drop by k!
mmmuah!

nisya said...

pelamin tu memang giler2 cantik!!!

@ty_farEd said...

i terpandang crown die.. terase macam cantik..!! ~huhuhu.. beautiful wedding.. merah.. n pengantin pakai putih.. oowwhh.. i nak pakai macam tu asalnyer..sungguh kempunan...~ngee