11 June 2010

Kisah Panas tentang Ariel Peterpan...ke Ariel PeterPORN ?

Psst pssttt...gossip panas.....~

Korang pernah dengar tak tentang Video Lucah Ariel Peterpan bersama Luna Maya tu?jeng3...

Sana sini kelihatan kenalan/sedara ku berstatuskan tentang ARIEL di Facebook dan di Yahoo Messenger mereka. Rupanya ade gossip bestttttt.....:D

Nak dijadikan cerita last few days, colleague ku yang berbangsa Indonesia yang juga amat peka terhadap gossip2 di Indonesia pun khabarkan kepada kami tentang isu yang tengah HOT dekat sana. Rupa-rupanya, videao lucah Ariel bersama dua orang celebrity Indonesia telah tersebar luas. Sapa lagi kalau bukan, artis dan Model cantik


Luna Maya





dan juga...

Cut Tari


ye..mangsa-mangsa dia ni bukan calang-calang orang ok!! Imut-imut (lawa) semuanya...Ha3!! Actually, ni gara-gara Laptop (or Hardisk macam tu la) Ariel katanya dicuri orang...Apelagi, pencuri tu pun ambik kesempatan la kan, sebarkan.....Rasakan! korangggg! Bukannya selama-lamanya ko boleh buat jahat, akhirnya ketahuan jugak!!!~hu3....


ni pelakon Cut Tari, tak silap aku dia ade je berlakon dalam sinetron Indonesia. Dia tak ngaku pun...(sapa nak ngaku kalau buat jahat kan)


Daripada Sumber-sumber yang boleh dipercayai, seramai 23 orang artis dah pernah ditiduri oleh Ariel ni. (gile ganasss nye ko kan!!) .Itu termasuk lah, bini-bini orang, bakal bini orang pun..... Gile kentang si Ariel ni, tau la Handsome, suka-suka hati je nak ngorat-ngorat bini-bini orang ni. Tapi takleh salahkan dia gak kan, perempuan-perempuan ni pun salah gak,takleh tahan dengan godaan.hu3...

Korang nak tahu tak siapa 23 orang mangsa Ariel ni?? jeng jeng jeng.........( ini pun aku tak sure..aku just baca dari sini [klik] )

Salah sorang mangsa dia ni ialah....Wife kepada Ashraf Sinclair, sapa lagi kalau bukan




Bunga Citra Lestari



Ape perasaan mangsa2 Ariel sekarang ni? Mesti tengh kecot perut kan...Ye la, takot video-video mereka disebarkan pulak...Luna Maya and Cut Tari dah lepas dah.....
Aku tak sure la...betol ke tidak. Tapi menurut sumber2 yang boleh dipercayai, ianya betol....kita tunggu je laa Video2 dan gossip2 yang lain disebarkan yeh.......~
Layannnnn~

Moral of the story, jgn letak Laptop/ hardisk korang merata-rata tempat k....

p/s : Aku Masih belum menonton Video Tersebut yeee...ha3 ( klo korang nk tgk..sile tgk kat youtube yee....)ha3

26 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuhu

ariel ni sngap gak dia suke rekod ek

abislah sapa2 yg ado dalam koleksi haha

PurPLe LaDy AiFA said...

elya..
huish.. yeker? mmg ramai smpai mcm tu skali ek?? huish mmg agak gila.. rsnya pencuri laptop tu sebarkan seminggu skali kot video tu kan?? isk2.

ellfazira© said...

hahha gilerr best! ini entri u yg plg i suka sbb hot ! ahhahaha tp ariel mmg hensem pun hik3 yg pmpn2 tu la yg bangang sbnrnye ekekeke nk tgk video. haha

♥ dak pink said...

xbley view pun link tu.
=p
*gedix nk tgok

sHarEna said...

moral of the story, klu nk buat jahat jgn ngade2 nk rakam buat video..hahahah ;p

iedayah said...

huhu..gossip pns..abes r cewek2 tu sume

farahfatihah said...

hmmm 23?? byk tu elya!!!! kena penyakit baru tau!!

helena's said...

omakkau ramai lak ai..

syanaim said...

::gilo diorg ni..takut wei..cik elyachomel..jangan tgok lame2..hahhaha::

♥dG♥ said...

dlu sy minat peterpan. tp skrg... HUH!

kay kamal said...

gile ah elya...kalah melodi u nye cte hangat ni!

hanie@nisya said...

panaz!!!

@ty_farEd said...

waaaaaa...23 orang...?? gempaq seih..huhu.. muke nampak nerd jew ek... tapi dasat gak kan...hahah.. die ar yang untung :p

aziraarif said...

hoho....saya sudah tgk itu video..gara gara baca gosip kat oh artis, siap google lagi video diorng..hahaha...biase la kaki gosip..
gile ah..mmg muka mcm maya dan ariel..yg kelaka diorg deny ckp pelanduk dua serupa..takkan la dua2sekali pelanduk 2 serupa...
akhir sekali komen ku, maya luna mmg cantik, ariel mmg ganteng..
pasni nk pi potong rambut mcm luna...hikhikhik

si kecil said...

hahahaha...sabo je la entry ni..ingat salah bukak blog gosip artis td..haha..

ElyaElmo said...

wanie : ha3...itu rr..padan muke derangg hu3

ElyaElmo said...

itu laa..elya pun tak tgkk lagi....tgh dok mencari gak ni...tak nyempat2 nk tgkk..hu3

ElyaElmo said...

ellfazira: alaa...bnyk2 entry i...ni yg u paling sukee?cesss!!!! smpai ati u ell..ha3

ElyaElmo said...

dak pink : link mana yee dear?

ElyaElmo said...

shareena : betollllllllll..setujuuu :D

ElyaElmo said...

iedayah : itu rr...tak senang dudukk tuuuu

ElyaElmo said...

cik hel : ha3

ElyaElmo said...

nasya : tak tgk lama2 punn u....tak hingin..ha3...

dayang : minat lagu jeee okk kottt:p

kay kamal : i keje partime kat melodi..ha3


hanie : panas panasssss

tya: aah...bongok jee awek2 tu...hu3

azi arif : uikk..nak potong rambut cam luna maya..wow!!!!~

si kecil : campurr2 ceritaa...blog nii cacar marba...ha3

Nurul Huda Jumri said...

hi elya,
i dh tgk vid diorg ni..mmg muka same pon..mustahil mirip sampai dua2 org...haish~ ter'keciwa ngn news ni sbb i ni peminat peterpan..especially ariel lah..hmmph!!

~ thalhazlin ~ said...

huish. teruk je la ariel ni kalau betul dia yang buat.
kesian kat ashraf..

serigalasenja said...

Nikmati pinjaman tanpa agunan/personal loan dengan persyaratan yang sangat
mudah dan variatif

bunga yang kecil dan proses hingga pencairan yang hanya membutuhkan waktu
maximal 5 hari kerja

persyaratan dokument yang sangat mudah , dapat menggunakan credit card atau
slip gaji / surat

keterangan penghasilan atau dapat juga menggunakan kwitansi/bukti angsuran
rumah,atau bukti

pembayaran personal loan dari bank lain.




PERSYARATAN DOKUMENT PENGAJUAN (DENGAN MENGGUNAKAN CREDIT CARD )

1.FOTO COPY KTP

2.FOTO COPY CREDIT CARD

3.FOTO COPY BILLING 1 BULAN TERAKHIR

4.FOTO COPY NPWP ( UNTUK PINJAMAN DIATAS Rp.50 JT )

*MINIMAL PINJAMAN Rp.10.000.000*

*MAXIMAL PINJAMAN 3 X LIMIT CREDIT CARD ATAU Rp.100.000.000*

*BUNGA PINJAMAN Rp.10.000.000 - 24.000.000 = 1,74 % /BULAN*

*BUNGA PINJAMAN Rp.25.000.000 - 100.000.000 = 1,55 % /BULAN*



PERSYARATAN DOKUMENT PENGAJUAN (DENGAN MENGGUNAKAN SLIP GAJI )

1.FOTO COPY KTP

2.FOTO COPY SECOND ID (NAME TAG )

3.SLIP GAJI ASLI/SURAT KETERANGAN PENGHASILAN

4.FOTO COPY TRANSFER GAJI 3 BULAN TERAKHIR

5.FOTO COPY NPWP (PINJAMAN DIATAS 50 JT )

* MINIMAL GAJI PER BULAN RP.10.000.000,- *

* MINIMAL PINJAMAN Rp.75.000.000 *

* MAXIMAL PINJAMAN Rp.200.000.000 *

* BUNGA 1,36 % /BULAN *



PERSYARATAN DOKUMENT PENGAJUAN (FOTO COPY ANGSURAN/CICILAN RUMAH)

1.FOTO COPY KTP

2.FOTO COPY KWITANSI/BUKTI ANGSURAN RUMAH

3.FOTO COPY NPWP (PINJAMAN DIATAS 50 JT )

*MINIMAL NILAI ANGSURAN RUMAH Rp.4.000.000,-*/bulan

*MINIMAL PINJAMAN Rp.40.000.000,- *

*MAXIMAL PINJAMAN Rp.200.000.000,-*

*BUNGA 1,36 % /BULAN *

*BESARNYA PINJAMAN BERDASARKAN BESARAN NILAI ANGSURAN RUMAH *



PERSYARATAN DOKUMENT PENGAJUAN (FOTO COPY ANGSURAN PERSONAL LOAN dr BANK
LAIN)

1.FOTO COPY KTP.

2.FOTO COPY BUKTI PEMBAYARAN PERSONAL LOAN

3.FOTO COPY NPWP (PINJAMAN DIATAS 50 JT )


*MINIMAL BUKTI ANGSURAN PERSONAL LOAN DARI BANK LAIN Rp.1 JT*

*MAXIMAL PINJAMAN 15X NILAI ANGSURAN PERSONAL LOAN DARI BANK LAIN *

INFO : CHAIRUL SARTO UTOMO

NO : 085859467928 DAN 081225773175