02 June 2010

New Layout?

Dulu sebelum ada Facebook ni, aku ialah pengunjung setia Friendster... Time tu zaman-zaman aku study dekat U la.. Then, aku start berjinak-jinak dengan facebook lepas grad rasanya.. Sangat outdated kan! Mana tak nya, aku ni dulu tak berminat sangat nak bersosial dengan social networking ni... Ada myspace pun tak se-aktif friendster... Then lepas dah ade Facebook..friendster aku tinggal kan.... Then tiba-tiba....lepas hampir 2 tahun aku menginggalkan friendster... aku tergerak hati nak bukak account friendster aku balik..saja nak tengok-tengok..... tup tup aku ternampak........... Fiendster dengan layout baru nyeeeee!!!~
layout pun lebih kurang Fb jugak....hu3.. Apa-apa pun rasanya aku akan stay dengan FB je laa kot... Malas laaa ada banyak-banyak sangat social networking.... Cukop la Blogspot and facebook je kan.....:) errmm...tiba-tiba macam nak tuka layout blogspot ni je......~

ok nak tdo dah ....niteee sumeeee~

5 comments:

hanie@nisya said...

skadar daftar facebook tapi tak buat pape pun heheee

♥dG♥ said...

rindu dgn zaman fs tgh glamor dlu. HEHEHE. XD

A W E E N N Y E said...

dah lama gila la layout tu..friendster skrang org malaysia yg amik alih saham =) hehe

farahfatihah said...

dah delete akaun friendster ni

Nazatul shima said...

hee..shima pon outdated..still lagi xde fb...huhuhu..