24 June 2010

Pak Guard Oh Pak Guard....


Boleh pulak laaa pakguard ni tido tengah tengah tempat orang lalu lalang.....haihhhhhh~
Die tido mati ok!!!Kiterang lalu dekat belakang die pun tak sedar...
Buatnye orang mencuri pun..die sedar kee tak tu....
dah laa bnyk kes...banyak rumah dah kene pecah masuk....hu3


Jahat tak kalau aku ngadu kt management team dekat tempat aku tinggal ni??hu3


4 comments:

ZARA said...

u should lah dear... and i dont think its jahat... just the other day, i mintak tolong fiance datang rumah sunway i untuk supervise orang telekom nak pasang unifi.

dia ajak orang tu bawak masuk kasut dalam rumah. orang tu kata takpe... sekejap je katanya...

keluar balik hilang kasut. siang2 buta. kesian orang telekom tu... pastu dia bagi orang tu pinjam selipar jepun i sampai kereta then dia amek balik.

yelah, takkan nak bg kot... size kecik... sian orang telekom tu...

nisya said...

demi keselamatan, memang patot diadukan walaupun kesian dengan periuk nasi dia..

@ty_farEd said...

waaaa....kemain shyok lagi pak guard tu terlentok tdo...!! huhu..memang boleh mendatangkan masaLah ni...~ngeee... nak report..?? eerrr...patut kot... :p

masmOna said...

ish ish ish ish
(geleng-geleng kepala nih)
tak patut betul.