03 June 2010

Spa.... Anyone?


Teringin la nak memanjakan diri sebelum bergelar tunangan orang....
ewahhhhhh!~
Normally orang yang kahwin je yang bz nak gi spa...nak buat pedicure laa..medicure laa..facial segala bagai...

Maklum laaa...nak bagi berseri wajah masing-masing kan....
Tapi perlu ke nak bertunang ni nak spa-spa bagai yeh?? ha3

macam dah lari budget je kalau nak ber-spa sakan ni....

Kalau nak buat facial, aku takut nanti muka mengelupas dan ade scar...

kalau korang nak tau, aku tak pernah pergi spa......ha3...
dok KL tapi macam dok kat kampung kan...
Manjakan diri pun tak pernahhhh....
Ok jum layannn piccas.....~


pakai mask+timun


best nye klo di-massage mcm ni....weeee:D


mandi bungaaaa:D

kaki pun perlu cantik :)



Best nyeeee kalau Encik kekasihati belanja gi Spa....hik3


siapa tahu spa yang murah-murah dekat Bandar Sri Permaisuri , Cheras??

25 comments:

my note said...

ckap pasal SPA nie.. teringin nk pergi, tp takut pown ader.. hahahahah,

Q said...

Hi,
kalau spa tu maybe tak kot untuk bertunang..facial and manicure boleh dipertimbangkan..hihih tapi facial quite risky lah ka..i pon tak berani nak p facial even duk ada jerawat nie..but manicure bleh jugak kot...nak sarung cincin kan..hihiih

Q said...
This comment has been removed by a blog administrator.
tentang dhila... said...

hye...nk tny awk dah ade wedding videographer ke?

http://kcgpixtures.blogspot.com

PurPLe LaDy AiFA said...

go for it! hehe. i love spa and any kind of beauty ctr. g la elya, at least buat facial.. hehe

embun d tengah malam said...

cuba try bagi hint mana tau..hehehhe

hanie@nisya said...

ape salahnya manja kan diri walaupun bartunang je :)

iedayah said...

ai..tq ea visit my blog..if u ad duit lbih blh je..tp if da over budget bhy tu yang..wat manicure tu ok gk.coz nnt future mil u kn nk sarung cincin kt u..huhu=p

Nina Nurziana said...

best nye gi spa.. ;)

kenwooi said...

i want spa too.. but seems like usually for ladies? =/

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

best kan...memanje kan diri...

hehehhee

farahfatihah said...

elya..kalau nak wat facial, at least 1 minggu awal...baru ok..kalau a day b4, t muka merah2 lak huhu

ElyaElmo said...

my note: aikk?? napa takot dear...takot ade kamera yeh..ha3

ElyaElmo said...

Q: aah kann...jari jemari kene mulussss..and kuku bersih jee..gamba pun mesti nmpak cantik jee nnt :D

ElyaElmo said...

dhila: kak dhila..for wedding ely ax finalize lagi..nnt elya roger akak k..klo ok:)
thanks kak

ElyaElmo said...

purple lady : facial takot la...kang ade luka2 :( dah laa muke ni sensitif

ElyaElmo said...

embun : tak beraniii....ha3...

ElyaElmo said...

hanie : tapi takde masa dah ni..masa terlalu pack!! hua3

ElyaElmo said...

ieda : tu rr budgett ni!!~ gi menicure pun ok gak kan...ok2..nnt nk plan :d

ElyaElmo said...

nina: jum nak ?:D

ElyaElmo said...

kenwooi : man also can join .....he3

ElyaElmo said...

yanie : aah bestt...

ElyaElmo said...

farah : itu laaa....btol gak tu...

Sarah Abd Rahim said...

Hais.. Lama sungguh aku tak pergi spa.. Kena luangkan masa ni.. Ish.. Best plak tengok gambar² ni!

ida said...

satu spa kat ampang baru buka. masih dalam opening promotion. cb tgk mana tahu best.

http://www.facebook.com/pages/Reens-Beauty-House/173185402740083