14 July 2010

E-day :Review tentang Hantaran



Sorry kawan2..lamabt uplod tentang hantaran tunang aku. Aku tak sempat nk edit pic hantaran. Gambar2 dibwh diambil dari kamera OP (belom edit ye). Walaupun dah basii, aku tetap nak cerita gak :D

Seperti yang semua sedia maklum, hantaran kiterang, 7 berbalas 5. Semua hantaran kami gunbah sendiri. Ala ala kadar je laa kann...he3

Pihak lelaki bg aku,


cincin


sireh junjung (dapat fresh flower yeahhh!!)


cupcakes ( dr lovely cakes)


Chocolates


Kain pasang (will be my baju raya!!!hua3)

Aku balas dengan


sireh junjung ( artificial flower je, but sireh tu original nye ye)


Buah

agar-agar tembikai


Cupcakes


fancy cookies

Baju kemeja (baju raya jugakk!!!)


Cheesetart


itu je la kot, nak tdo dah tata...
kalau nk tney ape2...email elya ye
elyaelmo@gmail.com

18 comments:

~ thalhazlin ~ said...

elya, sireh junjung pink roses tu. cantik gile!

hana yoriee said...

ha ah..setuju dgn thalhazlin..sireh yg bentuk love tu mmg cantek amat!

Mia-Ina said...

rasa nak petik bunga mawar kat hantaran ala biru tue...:-)

♥ dak pink said...

nak tiru sireh junjung laf tu la nnt tok wedding ai. buleh??

PurPLe LaDy AiFA said...

suke jgk sirih junjung love tue! hehe. sayang nye time sy kawen n btunang mmg xbg sirih junjung lngsung. huhuhu

syanaim said...

::boleh x nak rasa aga2 tembikai tu?huhuh..creative dear::

bride2wife said...

beautifully done :)

@ty_farEd said...

waaa...untungnyer tunang u...dapat banyak makanan..!!! besh2 lak tu.. oowwhh..suker...!!

farahfatihah said...

cantiknya rose shocking pink tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masmOna said...

sirih junjung love tu sangat cantek elya!!!!!! heart heart!

ElyaElmo said...

thal : ooowh..nak tahu tak elya tak perasaan ianya love shape??korang mention br elya perasan...ha3

ElyaElmo said...

hana : ha3..thanksss...:D

ElyaElmo said...

mia :ecehhh...main petik2 pulak si mia ni..ekekkeee

ElyaElmo said...

dak pink : boleh2...celar tak gamba tu dear??

ElyaElmo said...

purple lady : ooowh napa yeh?? adat kat sana lain yeh??:D

ElyaElmo said...

nasya : ha3..dah abeh laa dear.... :p

bride2wife: thanks dear:)

aty : ha3...nak jimat nye pasal..bg makanan jee..hua3

farah : ekekkeke...buat untuk wedding farah nnt k :D

masmona : thankss:D elya tak perasan pun luv luv...:P

aZLiNa aZiZ said...

Sireh junjung bentuk love. I likeee :P

Saya lagi suka banyak makanan, bukan untuk diri sendiri tapi buleh bagi kat adik2, sepupu-sepapat pa sume. Baru meriah, sume orang dapat rasa. ;p

Tihara said...

seronok betul tengok design baju ngantin zaman la ni..cantik2 :)