28 July 2010

HP


sorry koranggggggggg.....
saya sungguh kemalasan, kebizian yang amat melampau untuk update blog ni...
InsyaAllah..sy akan cuber nk merajinkan diri balik k!!
just enjoy this new update...:D


ape nii??
ni ialah HP :D




so what???























































































































































saja nk bg tauu...i got new netbook :D sama kan dgn mrs engineer ? :D
alhamdulillah rezeki...:)
ambik package streamyx





br semangat nak update blog selalu ni..ecehhh :D

16 comments:

.::WaNiE::. said...

weeeee bestnye

mysarah said...

lepas ni dah takde alasan nak ponteng update! haha

hana yoriee said...

waahh..beshnye..hehe

@ty_farEd said...

macamane ley dapat..!! nak jugak lar.. nak pasang kat umah nanti.. cerite sikit pckge yang macamane....

nik said...

owh..bukankah HP tuh musuh elya kan?hahaha..igtkan entry marahkan HP yang itu..hehehe

.:Mrs. Engineer:. said...

same3...heeee

Xora said...

hui!! bestnya.. so ni dah kata ada semangat nak update blog, harus update 15kali sehari tau! aja aja fighting!

PurPLe LaDy AiFA said...

ek, beli pakej streamyx trus dpt netbook ke? nakkkkkkkkkkkkkkk!

Azli Razali said...

jom add saya elmo saya dah follow awak tau

azli said...

jo follow sy pkk

iedayah said...

woooowi..besh nye elya..

farahfatihah said...

elya..dapat free ke??

♥ dak pink said...

ai pun ade juga cam yu tu. tp kaler pink. =p

Sarah Abd Rahim said...

Elya! Bestnya.. Nak juga!!

ps. Notebook ni dari promotion Streamyx tu ke?

ElyaElmo said...

kawan2...netbook jee..bukan notebook pun...agak seksa gakk rr gune..cuz kecik sgt...hu3...
elya pun tak sure detail...ni adik elya register student package kat streamyx..so dapat laaaa netbook free and..monthly byr about rm65++..cwntu laa...
klo ade adik2 korang yg still study (1yr 0r 2nd yr), better gi tnye2 streamyx ttg package ni k!!

Anonymous said...

mayb a bit of green apple colour here n there but not too much, or mayb u can use soft purple.. if pandai mix n match either of dis colour with the white mesti nmpk cantik..