16 July 2010

My Dream Wedding Dress





Helo geng!!

Aku tengah pening nak pilih wedding dress and pelamin aku...
Dah banyak bridal butik aku gi usha...tapi satu pun belum betol- betol berkenan di hati ini.
Bila pelamin dah berkenan, baju pulak tak berkenan....
Bila baju dah berkenan, pelamin pulak tak berkenan...
Bila dua-dua dah berkenan, attitude dierang pulak aku tak berkenan.....

adoi...kenapa laa ko ni cerewet sgt elya!!!~ha3


Aku suke gile wedding dress dari adnan jaafar. Simpleeeeee jee...!!Rasa-rasa ada tak kaler merah yeh, kalau ade boleh sewa..hu3 (sorry gamba agak blur)



Yang ni pun aku suke. Nampak slimmmmmmmmmmmm :D



So far, 2 design ni je la pihan hati ku. Aku suka yang simple2 tapi nampak menarik. Aku tak minat sangat wedding dress yang penuh dengan labuci2...full lace..tak suke tak suke.....
Minggu ni nak gi usha, butik Al Finaz, hopefully, ada yang berkenan di hati.....

12 comments:

mysarah said...

me also pakai merah nnti. merah is hebat!! hehehe

i pernah pergi butik alfinaz once. baju dorg memang vogue d vass la.. cantik2 sumenya. sure u suka punya lah! ;)

Nora a.k.a Aira said...

hehe kita mesti nak yang terbaik untuk diri kita kan ~ key semga bertemu yang berkenan di hati =)

.::WaNiE::. said...

keep on looking

kawen itu hanya sekali jek :) jadi cari yg terbaik k

ZARA said...

since u letak design yang pakai tudung...nak share something tapi tak tau whether u encountered this info before or not. but i think no harm of sharing still isn't it?

www.irnalaperle.com

amElyn said...

gudluck elya!!!
the second one is nice.
try carik sampai lebam k... =D

~Ayu BnSyg~ said...

OMG OMG OMG! You going to Alfinaz? Dear, Ayu dh letak entry about you dlm my blog. Nnti you tgk ape I tulis ttg u. Envy tau ngan u ni! Wat I lg takut tgk preparation u semua :(

Mia-Ina said...

semoga elya dpt mencari yg berkenan di hati ya

^^mrs.deana^^ said...

dear..,inai kat jln tar,lps sket dr coket..nma kdai 2 Suria..2 kdai arab..byk jual inai..tryla cri.rsa tmpt len de kot..

PurPLe LaDy AiFA said...

wow elya! sukaaaaa~ mmg dream laaaa. hehe.

merah mmg hottie~ x sbr tunggu elya buat baju merah tue.. jd cm the red wedding dress la kan?

ellfazira© said...

caiyyokkk bebeh!;p

ElyaElmo said...

mysarah :he3.merahhh sgt cantikkann!!!!

nora : btolll....tu yg dok cerewet je ni..he3

wanie :tulaaa..insyaAllah

zara:tu laa..i suke design pakai tudung tu..tp x sure lagi pakai tudung ke x nnt..ha3.nway, thnaks ya..

amelyn : yeahh..smpai lebam2 2 bijik mata ni k :D

ayu: ayu!!! ha3..alamakk terharuu nyeee..ha3..elya dh bacaa....ha3

mia : thanks mia :)

mrs deana : oowh yeke..elya mmg salu je g jalan tar..x pasan pulak ade kedai nama suria..hu3..kat area mana tu yeh sis?

ell: thanks bebeh

purple: tu laa..arap2 jmpee laa berkenan d hati :(

nani said...

suka2 tema arabic cmni :)
btw, u oso have nice blog~ thnks for dropping by
b2b good luck~