14 July 2010

Order for Dark ChocChip Cookies Now Open!!!






Anda peminat Famous Amos?

Nyum2...sedapppp...
Tapi mahal kan.... Kalau nak makan selalu memang akan pokai ...


gambar hiasan~



100g almost RM10


Kini anda tak perlu risau, kami ada home-made cookies, we called it as dark chocchip cookies. Nyum3



Ini bukan dari mr google ye, ni gamba real :)

Elya dah cuba cookies ini. Memang rangup,sedapp and wangi, macam rasa Famous Amos ' chocolate chip no nut'. Bezanya, cookies kami ni, ade nut didalamnye. Sangat sedapppp!!!Bukak je penutup bekas cookies ni, akan ada bau semerbak....

Warnanya memang nampak hitam, tapi tak pahit tau kawan!!! Serious!

So far, kalau korang nak tahu, family dan kawan2 terdekat elya semuanya suka dengan cookies ni. :). Tak sampai semggu boleh habis satu botol tu.hua3.

Memang berbaloi kalau beli untuk makan2 di office , hadiahkan untuk kawan2. atau sedara mara.Tempahan untuk raya pun boleh ye kawan2:)

Harga : RM25/ sebotol ( more than 50pcs)
(Market kat luar : Rm30-RM32)

Berat : 400g

Penghantaran:
sekitar Cheras, Midvalley,Serdang,Bangi,Kajang,Taman Desa, Puchong, Subang, Cyberjaya,Damansara. (tempat lain akan diperimbangkan)

Kalau lebih dari 8 botol, Kos Penghantaraan adalah PERCUMA!!!
InsyaAllah,dijamin halal dan sedapppp!!! Kalau tak sedap, sila pulangkan kpd saya...he3



packaging





So, kini anda boleh berbelanja dengan jimat :)
Jika mahu membuat tempahan atau ingin kemukakan sebarang pertanyaan, sila email kepada saya. elyaelmo@gmail.com.

atau call saya 012-2296046 (elya)

Deposit sebanyak 80% diperlukan untuk membuat tempahan.



Komen pelanggan : murah nya....Sedap,rangup, wangi, macam famous emes.....~

9 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

cm besh jek...he3...

farahfatihah said...

wahh dah jual biskut raya!!! ni yang comp punya ke dear?

hana yoriee said...

nampak cam terliur biskut tuh..hehe..elya dah start jual kuih ni..ermm..tak lama lagi hana plak..tungguuuuu..ahaks.. =)

PurPLe LaDy AiFA said...

sedap nyeee! jauh nak hantr ke penang neh.. hehe

Cik Belle said...

terliur tengokkk! hehehee

Leeyana said...

elya...sodapnyo...nak try 1balang..

faratul said...

ooomai!! mmg suke gile femes ames yg double choc tuh.gile suke rebut makan ngan cik abe..

amik tol2 dekat2 raye leh?

ElyaElmo said...

mrs : mmg sedap..tak tipuuuu....

farah: aah biskut raya pun boleh..nak order makan b4 raya pun bolehh...klo order banyak baru bake..tu yg rangup!!!klo tak,simpan lama2 takot lemauu...comp u ape farah?

hana : heee:D okk elya nanti kannn:D

purple : he3....boleh..tapi takottt smpai2 kang...pecah2...ha3....

cik bell : sedapp..order laa :D

leeyana : boleh.... nak bile?? leeyana dok mana yeh??

ElyaElmo said...

faratul :bolehh....2 minggu sebelum rayaa yehh....:) nnt bg deposit..untuk booking yehh