06 July 2010

Pics From My Official Photografer



Yahooo!!~ Gamba dah dapatt dr OP sayaa!!!~
Korang layann jee piccas okk!!

And for those yang aku tak sempat ajak datang ke majlis tunang aku, minta maaf sangat2 k...
Aku dengar ramai terasa dengan aku sebab tak dijemput ke majlis e-day aku...
bukan ape kawan2....majlis ni kecil2 jee pun...tak dapat nak tampung semua orang dlm rumah ku yang kecil itu...hu3. (Please accept my appology k!!~)

Ok berbalik pada topic k!!!

Aku hire abg ipar aku as akunye Official Photografer. For me, dia ada style tersendiri. Mungkin korang tak berapa kenal die (sebb die takde website/ blog). Dia uplod art2 die dekat Facebook and Flikr je. And aku tak malu kalau aku nk recommend die kepada korang. Dia dah ada 3 tahun experience dalam industry ni. If anyone still looking for OP, feel free to contact him k! Jangan risau, layout album die cantik, service, and harga ok and Sangat affordable.

Ape yang penting dalam mencari OP??
Kalau elya, elya penting kan story line or layout album dan jugak ke-sharp-an sesebuah gamba itu. Editing sahaja tak memadai kawan-kawan.

Korang kene pastikan jugak gamba dalam CD ( yang tak diedit tu) tak BLUR ok!!! Cuz ramai yang aku dengar, certain2 OP ni, final product die mmg cantik.Tapi, pics yang dlm CD...hancussss!!!!! So, aku taknak terjadi dekat korang.For me, gamba majlis bernikah atau bersanding ni penting.Sebab ia hanyalah sekali dlm hidup kita.Maka sebaiknya kita ada kenangan atau moment utk menjadi tatapan bersama keluarga.So, pilihlah OP yang bebetol dapat menghasilkan product yang mantap kawan2.

Di sini bukannya niat aku nak promote yang abg ipar aku tu hebat. (jgn salah paham ok kawan2).It just like , aku nak share dengan korang info2 yang berguna je :).Hope ianya berguna untuk korang k!!


Ok dah laa tu membebel..layan piccas ok!!~


bincang


moment best

berdoa


beloved frens


Family


En tunang's family




outdoor photoshoot







Akhir sekali, dengan suka citanya saya ingin memberi tahu..yang saya telah dicop olehhhhh....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
Sinta :D


Itu je la kot...gamba yang lain...sila lihat di Facebook sy k!!! :D


So kalau sesapa mahu tanya2 pasal package yang dioffer oleh Reza Hassan. Boleh direct tanya beliau ok!! or can also email me ya... elyaelmo@gmail.com

17 comments:

nisya said...

bagi sya, klau bertunang tak jempot kawan, tak patot ade yg tersinggung. lain la klau majlis sanding kawen :)

nice picture!!

^^mrs.deana^^ said...

hye dear..,btul kata awk 2..nk cri OP biarlh b'betoi sket,kdg2 wat kje bgus,last2 ble dh ciap gmbr mcm hampess...uhuhuk (trjadi pd sy)gmbar,pose,editing sume OK ble gmbar kt album 2 agk kurang m'muaskn...cian kt sy...

sLuMbeRsUdEy said...

kte suke gambar awk yg tengah berdoa tu

iedayah said...

sweet pics,dear..=p

♥ dak pink said...

=)
tahniah elya.
kamu sgt gojes dlm kaler itu.

psst: tgok kamu pakai kaler itu, & nmpk cantik buat saya tak risau utk pakai kaler sebegitu juga di majlis bertandang nnt. =)

hana yoriee said...

olololo..comeynye dia..baju chantek!

Amalina said...

babe...suke sgt kat pic no 2 n tiga dari atas..serious u nampak macam perempuan melayu terakhir..sweettt =)

rose said...

ske tgk gmbr u yang berdoa 2..nmpk len sgt..cntk.. =)

TOLANIC said...

Wow, cantik betul gambar gambar =)

eila said...

wah dah jadi tunangan org nie kena jaga2 yee... suka tgk smua pic.... elya u look different bila make up...

suhaisweet said...

Very good editing..Nice..My very da very latest.. Bahaya!

Nora a.k.a Aira said...

wow canteknya :)) berseri2 :)

syanaim said...

::dear..u nampak gorgeous sgt..happy for u..xoxo..muaah::

farahfatihah said...

yeayyyy upload gak kat blog huhuhu dah tgk yg kat fb!!! =)

masmOna said...

u sngt cantek lah dear =) makeup tu apa yg tak ok nya? i tengok ok jeh, cantek lagi adalah. huhu

Mia-Ina said...

klu bertunang, mia pn x jmput ramai..all pics look gorgeous lak..suke nya...

ElyaElmo said...

nisya: itu laa...hu3.. Thanks nisya!!

mrs deana : takpee laa....next time kene berhati2 k...nnt klo nak try ambik gamba family potrait kee or masa pregnant, cari yg terbaik ok!!

iedayah : thanks ieda!!!

dak pink :heee:D .actually tak terlintas langsung nk pakai kaler tu....suma nye secara tiber2 jee...sib baik nmpak ok..

hana : thanks hana!!!alalalalla~

amalina : ahaksss!!!~ :D

rose : ekekekeke...thanks dear

tolanic :mekasehhh :)

eila : ha3....itu laa...i rasa mcm tebal sgt plakk...hu3....

suhaisweet : thnaks!!!

nora & nasya : :D

slumbersudey : gamba tu jee yeh fie ??gamba lain..ahak3

farah : ha3...sile komen kat fb plsss!!~

masmona : klo depan2 br nmpk dear..

mia : he3..thanks