19 July 2010

Puan Vispera membuat Pengumuman


Hi Peeps!!!

Kepada B2B yang akan melangsungkan pernikahan dan perkahwinan pada tahun ini, dan masih tercari-cari tailor untuk menjahit tudung/veil/ selendang...Elya ingin mengesyorkan kepada kamu semua, sila lah menghubungi Puan Vispera. Beliau ade membuat pengumum disini, sila click

For me,harga Koleksi Vispera sangatt berpatutan, tak mahal sangat, rekaan dan jahitan kemas. Design sangat up-to-date.!!Korang bagi je design macam mana korang nak, insyaAllah Puan Vispera akan cuba jahit kan..

Trust me..korang tak akan menyesal....feel free to contact her k...~


p/s sy tidak dapat ape2 komisen..sy cume berkata benar ~




8 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

macm mane yea nak contact pn vispera nie yea :)

ElyaElmo said...

ni facebook die...id : Koleksi Vispera Vispera

atau pun email :koleksivispera@gmail.com


hope it's useful ;)

@ty_farEd said...

u.. nak tanyer.. siyes i sangat suker veil yang u pakai.. memang terpikir nak tempah kat pn vispera nnti... so.. nak tau lar berape bajet harge veil yang u pakai tu...n berape lame mase yang diamik... i nak pakai mase nikah nanti... :)

PurPLe LaDy AiFA said...

nk tempah.. tp xtaw nak tempah tudun utk ape dah.. hehe

kay kamal said...

teringin nk macam purdah sari yanti tu..*gdik btul*

ElyaElmo said...

aty :oowh..u better tney dgn puan vispera...cuz design i ni design baru, and bunga tampal tu,lebihan kain lace i.. i bg puan vipera..harga die murah2 jee die kasii..:D

ElyaElmo said...

purple:ooowhh..bg gamba kat puan vispera :D

ElyaElmo said...

kay kamal: rasanye puan vispera pun boleh buat..bg jee gamba :)