30 July 2010

Theme Color

Guys, need your opinion....
Theme color yang sesuaiu untuk garden wedding ape yeh???
yang pasti, wedding dress saya warna putih :)

Previous entry, i did tell u guys my theme color gonna be red kan? Now, im going to change it. Cuz, i heard if nak buat garden wedding, theme color should be soft color je. MERAH tak sesuai. Nanti panasssssssssssss :D. And nak lari dr PINK. ha3



So, b2b or ex b2b or sesiapa je la, boleh tak korang bg suggestion korang. :)

16 comments:

kay kamal said...

my bertadang is rather garden-ey...luqma chose black n white maily with some pik ad red roses for decor..im not sure myself if it works..

but i like baby blue tho..not highlighter blue ye..

masmOna said...

kuning? nmpk sangat sweet & ceria nnt garden wedding u =)

gorgeous ♥ said...

vote for baby blue babe =)

~Ayu BnSyg~ said...

Tiffany Blue seem soft je. Just a suggestion. Huwaaaa nape semua org dh semangat cite psl wedding? Ayu dh lama tunang ni pun x de semangat nk pk ape2 :(

CintaNajihah said...

gray~!! hahha.. ni theme yang sye angan2 kn... kui3

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe...
tema weeding saya pun ala-ala garden jugak....
sebab weeding planer yang nak buat :)

ermm memang kena warna cerah... ape kata warna natural laa baru masuk. sebab awak dah pakai baju putih :)

Nora a.k.a Aira said...

purple ?? (maybe sebb i minat purple) hehehe emmm hijau, krim boleh juga..

Cik Belle said...

tiffany blue. or olive green. full decor with white roses mungkin.

elya,pergi survey wedding omputih pergi.. haha..

hana yoriee said...

yup..agreed with cik belle..tiffany bkue or greenish baru nampak cm garden..hehe

Nora a.k.a Aira said...

ops.. ada award untuk awak :

http://anzcis.blogspot.com/2010/07/blogger-awards-came-again.html

Anonymous said...

saya rasa full white roses sangat gorjes n cantiks!!...kalo nak lagi idea n ilham tengok blog idayusof i admirer sgt wedding dia..;)

Mia-Ina said...

white?semua leh masuk..tp klu nk letak sentuhan baby blue/roses nampak menarik.

@ty_farEd said...

white coLour.... cream/off white.. soft yeLlow... pic coLour(macam kaLer erra fazira tu).... i rase banyak kaLer cantik.. but warne yang lembut2 jer... cantik n sweet... :)

rose said...

kalau cite sal garden wedding..i t'pk ijau putih je..hik3..pastu ade kuning2 skit..heee~

PurPLe LaDy AiFA said...

yup, agree dengan color cik belle ckp.. hehe.

baby blue or sky blue pon comey gak.. tp tiffany lagi elegant ar tapi.. pastel green and pastel yellow pon sweet!

cik helena said...

alah nak kawen!