15 August 2010

Apa ada dengan Shah Alam


Kawan-kawan....
Mungkin saya ke Shah Alam lepas Zuhur nanti...
So kepada sesiapa yang nak sample,
sms or call no elya k
012-2296046

6 comments:

cHeRyNa PiReS said...

ada apa dengan shah alam ye...

hmmm...kata org banyak bazaar ramadhan. tak taulah betul ke tak:)

syanaim said...

::ala ari ni bz..kalau x mau ketemu si chomel ni..:D..::

♥dG♥ said...

d shah alam ada saya. ;)

Nora a.k.a Aira said...

waaa rajin betul la Elmo ni laku2 hehe ~ nora dah lama xpi shah alam.. rindu juga ke sana :) drive carefully =)

@ty_farEd said...

elya..alaaaaa... kenape tak sms hp i jer..!! i nak order lagi taw.. :( kalo tau u nak datng shah alam.. ley jumpe u kejap...

kay kamal said...

shah alam ade me...semalam..sgh terlpas