15 August 2010

Apa ada dengan Shah Alam


Kawan-kawan....
Mungkin saya ke Shah Alam lepas Zuhur nanti...
So kepada sesiapa yang nak sample,
sms or call no elya k
012-2296046

6 comments:

cheryna zamrinor said...

ada apa dengan shah alam ye...

hmmm...kata org banyak bazaar ramadhan. tak taulah betul ke tak:)

nasya naim said...

::ala ari ni bz..kalau x mau ketemu si chomel ni..:D..::

Dg Ndr Mstkln said...

d shah alam ada saya. ;)

Nur Rawaidah Rahmat said...

waaa rajin betul la Elmo ni laku2 hehe ~ nora dah lama xpi shah alam.. rindu juga ke sana :) drive carefully =)

Aty Fared said...

elya..alaaaaa... kenape tak sms hp i jer..!! i nak order lagi taw.. :( kalo tau u nak datng shah alam.. ley jumpe u kejap...

kay kamal said...

shah alam ade me...semalam..sgh terlpas