25 August 2010

ATTENTION !!~ :D

Kawan-kawan.....
hari ni last day untuk buat pembayaran cookies dan kek lapis ye...
kalau kawan-kawan dah confirm,
buat pembayaran pendahuluan sebanyak 80%,
yakni deposit yeh.....:D

malam ni nak hantar order dah.....


if dah buat pembayaran,
email elyaelmo@gmail.com atau PM inbox Facebook elya k untuk pengesahan!!!~


Kerjasama korang amatlah saya hargai ..TQ :)


p/s [klik]

3 comments:

azieazah said...

Wahhh best nya bleh minta deposit dulu yer. Kak Azie ada gak jadi ejen kuih raya, tak berani lak nak minta, cuma bayaran diminta setelah kuih dihantar nanti...

ElyaElmo said...

kak azie...aah kak...elya buat based on pre-order basis..
lepas kumpul order,ambik ngn supplier...then kene byr cash dekat supplier bile dh dapat stock:)
lagi pun senang mintak deposit ni. Untuk mengelakkan last min cancellation :)

macemellow said...

hai elya dearie.. smlm ad sms u order dua balang dark choc cookies.. ad terima sms x? if dpt lg place order, ptg nnt i msukkn deposit.. plezz sms me ur bank details dear? thank u..