22 August 2010

EMILY

Jam menunujukkan pukul 9.30 malam.....tiada siapa pun dirumah...
Adikku pergi kerja, mama gi terawih, kakak ku pulang ke rumahnya...

Aku......?

Tidur selepas berbuka.....hu3. (AKu tak berapa sihat laa kawan2. Hampir 2 minggu tak henti2 batuk...mudah2an cepat sembuh ye elya..............).

Takot jugak kalau dapat tonsil......(mintak2 dijauhkan)


Sepatutnya ada 2 invitation berbuka puasa bersama kawan2 ku.Aku serba salah...tak tahu nak pergi yang mana. kedua2 nya member rapat. So, setelah berfikir panjang lebih baik aku tak join kedua2 nya. Adil dan kan?
Kebetulan pula, keadaan aku yang tak berapa sihat ni...lebih baik rehat saja dirumah satu hari ni.....

Tepat pukul 10 malam.....seperti biasa aku pergi ke ruang tamu, menonton drama melayu.

Aku tengok info.Wah!!!~ cerite bestttttt ni.Pelakon yang membintangi drama ini ialah Adi Putra and Nabila... Tajuk, Emily :D

Siapa tengok cerita malam tadi, mesti layannnnn. Sebab, cerita tu comelllllllllll sangat. Aku suka watak Nabila dalam cerita ni. Dalam drama tu, dia sangat kasar. Tapi dalam kasar tu, still ade sifat kewanitaan die. Suami(Adi Putra) si Emily (nabila) sangat hati batu. Tak romantic pun.
Patutnya malam time dinner tu, seharusnya dia create 'something' pada isteri die,since malam tu malam terakhir mereka sebagai suami isteri ( based on aggremenet derang)

Nak Sinopsi???

Ala...aku malas laa nak taip..mesti korang dah tau nye kan. Kalau tak tahu, mintak tolong dari Mr google yeh :p


Ape2 pun,nasib baik ending die bestt......ending yg lucu.......


Ok korang...selamat bersahur :)

5 comments:

syanaim said...

::selamat bersahur elya chomel..:P..::

*ayu the sun* said...

ala.. i didnt got a chance to watch it.. will google bout it lah later.. ;)

iedayah said...

wa..tangkap leleh ngn ady putra..auww....

nik said...

elya elmo,

layan gak cite emily tuh..gelak sorang diri..hehe..

farahfatihah said...

a'ah citer ni mmg best..sweettttt je!!! sib baik happy ending huhu