12 August 2010

Family and Honeymoon Trip 2011



Yeay!! dah booked ticket untuk next year 2011. Nasib baik dapat grab ticket murah!!!ha3.Tak sure la itu considered as honeymoon ke tak....Tapi yang pasti, dapat jugak la kami pergi ke 2 destination ni....Semoga panjang umur dan dikurniakan kesihatan yang baik next year....amin


Since elya baru terbaca enty FarahFatihah ,elya pun nak copy cat kejap farah...Elya nak u'oll teka, kemana 2 destinantion kami nanti....he3.


Destinasi pertama :

Murah je tambang nye, still bawah rm100. InsyaAllah kami sekeluarga akan pergi ke sini. Ni considered as family trip. he3






Destinasi kedua :

InsyaAllah'Kami' akan pergi ke sini. Si dia teringin sekali nak kesini....hu3. Maybe considered as honeymoon trip kot?he3.. Korang agak2 kat mana ni??:D







16 comments:

♥ dak pink said...

gi padang kan?

bez gie situ. =)

Nazatul shima said...

shima nak pegi paris,,sangat2..tapi xtau la dapat ke x..huhu..

.::WaNiE::. said...

mabul island kah itu?

huhuuh

mysarah said...

pesal sume orang ada 2 trip honeymooooooooon nih???

farahfatihah said...

yg 1st tu xsure yg 2nd tu mabul kan? hehehe salah ke betul?

my note said...

wow..family trip di bukit tinggi indonesia..., ellya sedia duit dlm mata wang rupiah, sbb org bukit tinggi suka sgt bandingkan harga rupiah ngan RM.., berhati-hati ketika shopping.., baju kebaya , kain bersulam n kain sembahyang totally nice....masa wani g sana rambang mata.. ehhehehe

ellfazira© said...

mysarah : tau xpeeee!!!i pn xmik pot lg psl honeymoon..hahhaa xtaw nk g mne??

cik helena said...

yang ke dua tu akat sabah eh..pertama tatau.hehe

Nora a.k.a Aira said...

waaah beshnya...siap dengan family pun ada *** ecxited*** menghitung hari hik3

Mia-Ina said...

wah2x..suke tgk entry ni,semua dh book nie..mia belum lg

iedayah said...

Dear..i rs destination yg ke 2 tu cm kt langkawi je..ad betui ka?hoho

TaNia said...

sy tahu n exactly betollll.. sbb cik elya yg bg tahu tania.. hehe.. happy hmoon nx year ;)

ElyaElmo said...

dak pink : ehhh...pandai!!!! :D

cma : alaa tiber2 pariss pulakkk :p

wanie: beh kurang laaaa...:D

sarah : alaa sekali sekale..mintak2 kesampaian...hu3

farah : ekekkke...elya terlupe nk try usha2 karambunai farah!!klo elya tahu..tinginnk g sana gak :D

wanie : heee:D sana mmg murah2..kene pndai tawar..and kene pandai speak minang :p

ell : u takyah gi mana2 k..:P

cik hel : ekekekek....

nora: ha3...family tingin nk g sana :D

mia : jgn lepas kan peluangggggg

meri : hua3.....syhhhhhhhhhhhhhhhh :p..thanksss..

frens, doa2 kami dikurniakan kesihatan yg baik..dan panjang umur yaa....aminn:)

♥ dak pink said...

elya:
tau sbb da pnah g.

jejage sbb peniaga kat sana slalu compare duit kita dgn duit dorang.

papepun, soping kat sana bez!

fiena said...

kte tau yg kedua tu. kte pon teringin nk honeymoon situ. sipadan kannnnnn

CintaNajihah said...

nak ikot~!!!