10 August 2010

Happy.....





Hi kawan...elya happy hari ni!!segala kerunsingan dah settle. Ingat lagi tak entry ni??

Tadi call kak X....tanya direct dengan kakak tu...macam mana dengan kasut majlis bertandang nanti. FYI, resepsi belah lelaki, elya akan pakai songket... so, kalau pakai kasut sendiri memang tak kene and tak cantik la kan...



aku : salam kak X...dapat tak latest sms elya??

Kak X : dapat2. sorry akak bz sikit nak reply, customer datang hari tu, terus lupa nk reply elya nye msg. (fyi, kak X ni baik tau, suka deal dengan dia...die seboleh2nye akan cube ikut bajet kiter)

Aku : nak tanya tentang wedding shoes elya , belah lelaki pakai songket..mana nk cari kasut songket....

Kak X : sorry. elya kene beli sendiri.Elya beli yang kosong, nanti akak leh tampal kan lebihan kain songket tu.

Aku : YahoOoooooooo!!~ Takyah risauu dah lepas niiiii........:D



P/s kepada semua b2b...kawan2 blog ku.....~
Alhamdulillah...terima kasih Ya Allah. Permudahkanlah urusan kami ini......





6 comments:

faRa_diLa said...

selamat berpuasa (^_^)

~Ayu BnSyg~ said...

Suka dia! Happy for you dear. :)

rose said...

selamat berpuasa.. =)

dah settle ek.bagus2..hepi for u..

^puan nanie^ said...

rase cm kt pulau sipadan sabah jerk..hehe

Cik Puan ieza said...

wahhhh yg trip tuh sipadan tuh memang besh!! tengah survey2 gak nak gi mabul/sipadan nih hihi =)

fiszah_pjo said...

hi elmo..ble wedding ek?wow g sabah..best2!!