27 August 2010

Friday Blues : Jom Layan Youtube Best

Helo peeps...

It's Friday againn!!!~ Mood nak enjoyy during weekend membuak2 nii.......ha3

Seriously takde mood nak kejee dahh......hu3..

Dah muak dengan perangai management kat sini...

Tapi sabar je la dulu kan menjelang nak kahwin ni....hu3

Hopefully lepas kahwin nanti, taknak kerja kat sini dah...hu3...(doakan saya)


Nway, saja nak share ngan korang...tibe2 mood aku nak berjiwang pulak hari jumaat ni.....

FYI, aku ni mmg typical yg susahh wooo nak berjiwangg..hua3

Korang layannnnn yehhh Youtube dekat entry sebelum ni :D [klik 1], [klik2]

Lagu lama........tapii sangat bermaknaa ;)


syyyyhh...jgn bagi tau kekasihh syy yee ;p



tata:D



p/s : Since ade beberapa orang nak order cookeis lagi,tempahan dilanjutkan sampai esok Petang(Sabtu) before berbuka k!!~ sesapa nak order untuk raya...email elya : elyaelmo@gamil.com (012-2296046)

No comments: