08 August 2010

Jumpe MissButterfly,CikBell,Aty Fared


Aktivii mggu ni. Menghantar cookies :D
Alhamdulillah......ramai yg respon cookies ni sedap......sangat sedap....rangupp....ape lagi yeh???ok okk cukopp2...nnt org kata berlagak pulak kan..hu3

Thanks to my supplier, dia yang bg saya peluang nak jual cookies ni. Dapat jugak kenal2 ramai orang. Plus, boleh jmpe blogger2 comey2 and friendly.

Semalam, satu hari dekat Midvalley. Seawal jam kol 12, elya dah terpacak dekat Midvalley. Nasib baik dapat parking level 2, so senang sikit nak gi naik atas ambik if customer dah sampai Midvalley. Fyi, elya tak bawak turun cookies2 tu bile dh smpai Midvalley. Berat sangat! Ada la lebih 10 balang.Tak larat nk menjinjing ke sana ke mari kan. So, elya lepak je depan watson sebelah MPH tu. So, sesiapa yang dah dekat Mv, elya suh derang direct g sana je.ha3.


Nak dijadikan cerita, first jumpe Jaja a.k.a Miss Butterfly.
U know what, comeyyyy nyeee si cik rama2 ni kan. Kecik jee org nyee. Borak punya borak. Elya bg tau yang elya nak jmpe Cik Bell jugak. Time tu dia sedang otw ke MV. Then drpd tak buat ape, we all sama2 tggu Cik Bell dengan nerves nye di depan Watson itu .

Then,tiba2 dalam kol 1 lebih . Cik Bell pun sampai. Time tu nervous semua hilang dah. Kiterang burak2 sementara elya tggu customer lagi sorang yang tgh otw jugak. Cikbell sangat sopan santun jee orgnyeee...suaraaa lembutt wehhhh!!~ seriuss...hu3. Ta sabar nak jmpa b2b lain pasni.

Then tadi pulak, elya jmpe Aty, yg jugak b2b . Few days before aty email elya. Tanya ttg cookies ni jugak. Memula tu elya confuse aty nk order tuk raya ke tk makan2 saja, hu3. Last2 katanya tuk makan2 saja and nak bg bakal mak mertua. he3. Ambik hati sket ye aty.....heee:D

Aty sampai awal. Kol 9 lebih die dekat KFC depan HUKM tu. Then pas burak2 kejap, katanya nak g jumpe Puan Vispera pulak nak tempah veil.



Begini la weekend ku, tanpa sang kekasih. Dia bizi untuk mencari sesuap nasik. Ecewahhhh.....
Tapi, sib baik lewat petang jap lagi, die free tuk temankan elya gi hantar cookies.

ok laa kawan2, nnti elya update pasal kawen pulak yeh. :D


sesapa nak order tuk raya, email elya yeh. elyaelmo@gmail.com
Facebook : Elya Elmo

6 comments:

missbutterfly said...

penat yer elya..xpe.cari rezeki kan..hehe..serius sedap cookies tu..nnti i discuss dgn my mom dulu psl yg kita discuss hari tu ok?

Meey@ said...

wahhh..elya buat small gathering dgn biskutnye itu!jeles tau.hahaha.elya, teringin gile nak makan u punye cookies.takleh pos ke beb?

amElyn said...

how u guys met???
it must be fun! sad.tak dapat join.. =)

mysarah said...

at first i ingat u yg buat sendiri cookies tu tau! :P

nak tempah jugak lah nanti :)

syanaim said...

::huhuh..nak join berjumpa boleh..:)..::

Dalee~~ said...

Nak g mid valley xcakap.. huhuhu..
kite keje kat mid valley je...