13 August 2010

Cookies ke Johor lagi.....~



kepada sesiapa yg tercengang2 parcel ape yg elya cube tunjuk kan ni..
meh elya nk habaq mai kat korang semua. Elya jual cookies ala ala famos amos. ala ala je tau..

Rangup, tak pahit, sedappp..harummmmm......yang pasti harga berbaloi, tak mahal macam famos amos.

So far, ramai dah order, and repeat order....bukan nak cakap besar..just telling the truth...:)
ada dua jenis, so kalau ade nak usha2 nk dibuat doorgift pun boleh.... [klik]

ni entry terdahulu.Boleh refer kat entry ni [klik]

Gambar di atas tu, elya post ke Johor buat kali kedua(pakai post laju tau dijamin sampai esok..he3). Hari tu dah post ke Melaka and Johor jugak Student UITM and member yang beli...he3..Alhamdulillah....


so, sesapa dah terliur tu, meh laa order tuk raya..insyaAllah sedapppp...elya tak suka cakap bohong tau :)


email elya k : elyaelmo@gmail.com atau add Facebook elya : Elya Elmo

6 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

elya, kalo pos laju die charge brape utk parcel cm tue?

ElyaElmo said...

purple lady : untuk parcel...

500g-1 kg - rm10
2kg - 3.5kg -rm30

4kg - 5kg -rm40

(pic diatas ni 3 kg ..so rm25 je)

Nadia said...

elya,xhancur ke pos cookies?posmen tu cmpk2 ke?

Mia-Ina said...

makin mantop ni bisnes elya..semoga sukses

ElyaElmo said...

nadia : so far tak pecah pun...customerr ckp ok jeee smpai ke tangan mereka....elya akan pastikan balang cookies tu mampat.takde ruang2 kosong:)



Mia :alhamdulillah sket2 miaa...lom mantop sgt lagi..kene usaha lebih lg...

Anonymous said...

braper harga?