18 August 2010

Kek Lapis Sarawak a.k.a Kek Lapis Segar by Deja Moss

Hi kawan2....

Sorry laa...puasa2 ni mood nak berblog tentang wedding tak de pulak.hu3. Ampun kan saya k kawan-kawan....

InsyaAllah, tgk laa esok atau lusa or tulat sy cuber cerita tentang preparation wedding update saya k!!!

So, hari ni elya nak share sesuatu dengan anda semua :) (FYI, saya dapat source ni pun daripada sk Adam...he)

Korang suka makan kek lapis S'wak tak?? Tapi tak tahu dekat mana yang SEDAP kan?Meh elya nak habaq mai sket.....


Kek2 lapis di bawah ni di ambil dari kedai Deja Moss....Sedappppppppppppppp sangatt wehhhh!!! Tahan lama kalau disimpan dalam peti sejukkkk ..Nyummmm...:D

Harga yang dijual, sama seperti di kedai :) (RM30-RM38)


KEK LAPIS CHOC CHEESE (RM30)

p/s : elya dah rasa, mmg cheese die mmg rasaaa!!sedapppp gileee!!!!takk tipuuu.....MY FAV



KEK LAPIS INDIA (RM38)

Rasanya lemak manis & ada coklat cadbury kt dlm .Bila korang makan memang akan rasa cokelat tu tau...Sedappp...MY FAV




KEK LAPIS OREO (RM35)

sapa suka makan biskut oreo. Korang kene cuba kek lapis ni, Memang rasa OREO ok!!!~MY FAV




KEK LAPIS CHOC KISMIS (RM30)

elya dah rasa...mmg banyak kismis kat dalam ni. Sapa suka kismis, kek ni mmg sgt sesuai ditempah!




KEK LAPIS MUTIARA (RM30)

rasa coklat yg mantap & kehadiran biskut jari yg enak rasanya ;)
p/s :siapa yang suke dark cokelat, boleh la try yang ini. Tapi ni tak pahit...Sedappp jugakkk..MY FAV





KEK LAPIS MASAM MANIS (RM30)
Rasanya berlemak juga. ada asam bulat (haw flakes) yg kita slalu mkn kecik2 dulu
p/s elya dah rasa..sedap!! tak muaakkkkkkk .MY FAV




KEK LAPIS CAPUCCINO RM35

sapa suke nescafe/capuccino/kopi...sila try kek ni :)





atas: roll tulip (RM35)
bawah: roll pandan keladi (RM30)

elya dah rasa...roll tulip tu lebar dia 1.25 inch jek. rasa die campur2..ada strawberry sket, pandan sket.




Catalog


Size kek lapis :1.5 - 2 inch x 7.5 inch
size roll cake: 1.5 inch x 7 inch

Penghantaran: MAX Qty

1. Cheras -
After office Hour-Tasik Permaisuri, Stadium Badminton Cheras,HUKM, PGRM, DownTown,
Office Hour-TamanDesa,MidVallley(
Weekdays)
2. LRT Station : Cheras, Salak selatan, Bdr Tasik Selatan
3. Puchong: IOI MAll (after office Hour)
3. CyberJaya: MMU(Monday 10pm)
4. Damansara :Plaza Mont Kiara (office hour)


Last order untuk kek lapis ini ialah 25 August 2010 ya!! Seperti biasa deposit sebanyak 80% diperlukan k!!!!

Anda boleh la membuat tempahan COOKIES ala ala famos amos ni jugaa :) [klik] . Nanti elya boleh delivery sekali kepada anda semuaa!!!~ :)



ape2 sila email elyaelmo@gmail.com atau call elya k 012-2296046

7 comments:

Mia-Ina said...

adoi, mcm sdp je tgk choc cheese tue..:-)

harzharun said...

tiap kali i buka blog bln pose ni, asik terrrrnampak food je..aiseh!
:-P

hana yoriee said...

elya..hehe..choc cheese mmg terbaik kan? cheese nye sedap! hehe

iedayah said...

mkin maju bisnes elya..wa..bgus2..

zielalala... said...

wah kek lapis ni pn u jual yek..hehe..sedapnye..

fiszah_pjo said...

hai elmo:
u stay kt mana sakng?cheras jugak ek..

Tyra Omar said...

kalu nak tempah bile2 pon boleh ya?..or promosi raya je?..hehe..sedap pulak tgknye..