03 August 2010

MMU Convocation 2010


Hi kawan2!!Thanks for your opinion and advice tentang my theme color for wedding nanti. Nanti elya update k!

Ok kali ni nak update tentang last week nye activities.Last week, kekasih hati pergi ke Kedah. Ade demo untuk martial art.Hari Sabtu tu,Elya dan beberapa member yang lain jalan2 gi MMU Cyberjaya, meraikan junior2 yang convo di sana.


Mereka yang dah grad..Tahniah~
Add Image

Add Image
Add Video
Remove Formatting from selection
Remove Formatting from selection
Ni nama nya amni..die sangat sengal!!~ha3


Ni namanya cma....die ni pun sengal jugak..ha3

Tahniah pada mereka


ni nama nya, fiena. bakal pengapit saya. Eh??ha3




Lepas berfoto2..aku pun balik KL balik. Sambil2 tu gi pass cookies kat Serdang...he3. Sesapa nak order cookies ala ala famos amos ni,cepat2 yeh order, elya tak dapat nak accept last2 min order dah. Kesian supplier...hu3
Minggu ni nye order, akan close esok. Next week ,kami open for Raya's pre-order pulak. [click here]


Yang ini 3rd batch order.


Ramai customer kata sedap,harum,garing....
Ramai dah repeat order.Alhamdulillah.
Kalau nak order email ye
elyaelmo@gmail.com





p/s jap lagi aku update untuk hari ahad nye activities pulak k..line tak clear pulak kt ofis ni..hu3

1 comment:

farahfatihah said...

wah baiknya senior ni g jenguk jr grad hehe