06 August 2010

sapa nak sponsor saya???


saya inginkan jam ini....
matching dengan handbag saya
dimana saya boleh cari????
Range harga dalam berapa ya??


anyone nak sponsor??hu3
you're most welcome...he3

4 comments:

azieazah said...

Kat Sg Wang ada kedai spesel jual ribuan jenama terkenal jam tangan. RM20 jer. Nak? hehehehe

Nur Rawaidah Rahmat said...

nak tambah ayat boleh x elmo hehe.

sapa sponsor elmo, sila sponsor saya juga hik3 :p opssss terlebey sudaaa =)

Mysarah Rahman said...

"sapa nak sponsor saya???"

saya tak mau!! ekekekeke

sory elya tak tau la mana nak get it. tapi design dia i loikeee ;)

Unknown said...

adoi, kte pun nk cari sponsor elya..hahaha