17 August 2010

Siapa Salleh Gregor Samsa?



Korang tahu tak pasal Salleh Gregor Samsa???Siapa dia ni??Lawyer?majistret?Poliss???
Pelik je budak ni....Kutuk Islam dan org muslim dengan sewenang-wenangnya. Kalau korang tak pernah dengar lagi kisah die...cube google..... nama die...dah ramai org berkata kan tentang dia ni.....




astaghfirullahalazim......~
beginikah manusia akhir zaman......


9 comments:

tEppEi@sharEna said...

kite pn dpt emel ttg si samsa nie pagi td. rasanya ramai org melayu yg mcm nie skrg. cume x diwar2 jer.

anyway bile bace ayat2 dia kt fb tu, nmpk sgt kebodohan dia. kesian sbnrnya org mcm tue. sbb bodoh sgt. (saket hati sgt nie..huhuh)

farahfatihah said...

hmmm mcm2 skg ni...kalau betul pun dia bukan islam xsepatutnya ckp mcm tu

@ty_farEd said...

mengucap i bace fb die ni... sungguh jahil manusia ni..!! memang dah sangat terpesong.. nak salahkan saper kaLo anak2 jadi macam nie..?? mintak Allah bukakan pintu hati die.......

sengal gile mamat nie..uhhh..

Ainee Cumi said...

Tak tahulah nak cakap macam mana dengan orang macam ni. Boleh pulak tu nak tubuhkan kitab sendiri. Dia tau tak alquran tu dah lengkap, dah lah tu lagi advance.

Kesian dia ni, Allah dah tutup hati dia teruslah tu. Nak bunuh diri beramai ramai pulak tu. Nak tentukan kiamat lagi tu. Haishh! Nanti dah masuk kubur baru nak meraung raung tersiksa.

cik helena said...

semoga dia di berikan hidayah

ms syaz said...

elya dear.. i dh buat review psl Jakarta-Bandung.. tp baru part 1.. kalau rajin singgah lar my blog.. :)

ooppss.. sorry lari dr tajuk.. ngeh3..

Nora a.k.a Aira said...

ish nora baru ni dengar. Hem suka suki je kan. betul orng tua2 dulu kata, kerana mulut badan leh binasa ~

rose said...

giler la budak ni..mcm 2 sekali bckp..cian mak ayah dia..huhu

mcm2 la zaman sekarang..makin maju teknologi makin teruk..

tp td duk tnye ofismate dia kata budak ni punk..memang dah out pun..

PurPLe LaDy AiFA said...

pernah dengar org nie.. mmg tak de moral la.. kesiannnn die.. smoga diturunkan hidayah smpai die jd ahli agama dan pendakwah..