06 August 2010

Update tentang promosi Kerja Kahwin

Sorry peeps!! Lambat gila update tentang promosi kerja kahwin hari tu. Kerja banyak sangat. Ni pun curi-curik update kejap.

Since dah ramai yang update kan..elya just share pic2 yang elya rasa cantik and boleh dikongsikan bersama korang yang tak sempat jengah kat sini..he3

Elya sangat tertarik dengan design baju patung ni. Sangat sukaa tau!!Simple sangat.


pandangan hadapan


pandangan sisi. (suke dengan ekor dekat belakang tu he3)


close-up. (beadingnya yg kemas)



yang ni pulak design blazer untuk lelaki. Cantik kan. Pakai brooch lagi!!he3. Tapi tak mahu la kaler pink...he3.Jambu sangat!! ekekeeke....




if anyone yang nak buat kelainan design kad kawen. Korang boleh try yang ini. Diperbuat daripada kayu kot . If im not mistaken. Tapi elya lupe pulak ape nama kampeni yang design kad macam ni. Nanti kalau dah jumpe business kad derang, elya bagi tau k!!!



Ok itu jee....selamat beramal pada hari jumaat yang mulia ini :)




6 comments:

Xora said...

kad kawin drpd kayu?? harus mahal!!

hana yoriee said...

kad kawen kayu tu mahal!! 1 rm5.00++ huhu..tak mampu..

Sya Sakura said...

cantiknye kad tu.. suke tengok kad yg lain drpd yg lain.. tp harganya confirm mahal kan?... so mampu tengok je la, pastu ckp 'wuu' 'waaa' je.. hahah..

Mia-Ina said...

wah lain dr lain kad dr kayu tue..mahal tue

thezaila said...

i pergi kerja kawin tu..
pastu rasa mcm nk maik baju tu.. nk amik baju ni.. sedangkan baju dah tempah dah.. huhuhu..

luvira said...

ira ada gak g kerja kawen tuh..n berkenan gak kat baju lelaki tuh..ada sesiapa tau kat mana nak tempah baju macam tuh??