05 August 2010

Wedding Shoes



Ari tu elya sms bridal butik yang akan kami hire untuk majlis bersanding nanti...

aku :Salam kak X,nak tnya kasot untuk sanding akak provide tak?Saya pakai sieze 9 (size Vincci)

kak X : Sorry lambat reply. Kasot mmg akak bagi. Tapi saiz 8 je.

Aku : So ,cene yeh kak? No 8 tak muat tu.hu3. Kalau size besar kene add additional cost ke cene?

Kak X : Dia memang tak buat.

Aku : Owh cene yeh kak? Tak leh ke nego ngn supplier akak? memang takleh tempah yeh tuk size elya? Kalau beli sendiri kang tak sesuai ngan baju. Tak cantik.

Kak X : Tak boleh. Size besar,selalunye custome beli sendri. Sorry.



Alamak mcm mana ? Sekali lagi aku kaget. Kene buang duit lagi beli kasot. Berapa banyak kasot yang aku perlu beli ni.hu3.....

Ari tu nampak kat Charles & Keith heels kaler putih.(Ok ke pakai kaler putih ?)
Lupa dah berapa harga nya. Since ade 50% off. Hopefully ianya murah. And mintak2 ade lagi size aku.hu3. Weekend ni nak gi serang Charles & Keith kat Midvalley.



19 comments:

mysarah said...

u.. i suke C&K (even baru 1st time beli. ehehe)

baju tu nanti wrna apa? kasut tu simple but nice. ada macam lacey2 yer? mata i nampak cantik ;)

Sya Sakura said...

cantiknya kasut yg tengah tu... i love lacey shoes.. jatuh chenta okk!! :)

Mia-Ina said...

cantiknya kasut tue..tp, satu je yg mia la tak boleh..mia alah pd kasut tumit tinggi..best tgk org semua dpt pakai kasut tapak tumit tinggi cam gmbr tue

Q said...

lacey shoe, go for it!!!

Nora a.k.a Aira said...

huhu nampaknya nora pun akan mengalami perkara sama ~ kasut xda saiz huhu

kay kamal said...

siannye awak....kaki kapal susah sket..

hana yoriee said...

elya!! pegi cepat serang beli lacey shoes tu! sgt sweet..=)

@ty_farEd said...

apesal mase i pergi kat situ aritu tak de kasut yang sangat cantik macam nie..!!! uuhh.... sungguh tak puas hati...~huhuhu :p

puan rocker said...

elya, lawanya dat heels. go grab it girl!

nuraitul said...

kasut tue cantik..u pkai nanti msti btambah cntik.. :)

thezaila said...

that lace heels looks good.. sesuai benor utk kawin mawin ni.. anyhow.. selamat shoe hunting this coming weekend.

Anonymous said...

elyaa!!! nak kasut tuh!! leh share bape gege..tp i xleh pkai tuk kawin sbb heel dia cam tinggi jek. nnt abe i nmpk ketot lak.haha

ingt wat raye ke..

rose said...

cantik la heel putih 2..nmpk klasik..=)

ElyaElmo said...

mysarah : cantik mmg cantik..tapi takot tak kene ngn baju nnt..wuuuuu

sya sakura : elya punnn!!!:D

mia : mmg tggi heels tu..elya pun tak sure elya beli ke tak ni..kene try balik..kang takot tggi pada bakal suami nnt..ha3

Q : heee:D

nora: nora pun susah nk cr size yeh ??/sob3

kay : sama kan kiter...hu3

hana : minta2 ade lagiii kasot tu..wuuuu

aty : alamakk..yekee..dah habes kee????waaaaaaa

puan rocker: ok sure dear!!~

nuraitul : ha3..tak sure lagi dear..baju tak de lagi niii

zaila: thankssss dear!!!~selamat ber prewedding :D

faratul : okk..klo elya jmpe..elya share k!!!~

farahfatihah said...

elya!! kasut yg putih tu fara ada jumpa yg sama mcm tu kat primavera...lagi cantik design dari yg tu huhuh sori ek...try cari kat primavera...

Adda Shariff said...

elya...kasut itu sy suke..! hmm i pon ada masalah tang kasut nih. the thing is i amek package kan..n dia pon takde kasut warne silver size i! by right d mak andam should prepare everything regarldless of ada size ke tak la kan..hmmm...

Iffah Hamed said...

chantek errr..dgn lace er..huhu

cik ieza said...

hi dearie elya =)

kiter punye probs same la elya! i pun size 9 jugak! kaki saiz gajah hihi..dahla i tinggi so xleh la i nak pkai heels tinggi2 nanti pendek pulak husband i hihi...so end up i beli sume kasut kawen kat primavera jek adela heels yg rendah2 skit..kat charles n keith cantik2 but sume heels tinggi2 sgt!

luvelysyue said...

elegan giler kasut..

cun2..