21 September 2010

Garden Wedding


Theme color for bride and groom yang mana satu pilihan anda semua for garden wedding??



erra fazira with her light pink dress!!sweeet kan...




anne hot fm with her white dress....suciiiiii murni kannn!!~


credit to : 1LDK photography





bride with light yellow dress. Nice+ sweet jugak kan...

credit to : Theknot

Tolong bg pendapat korang.....:)

11 comments:

idayusof said...

white please!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

warne putih sis..

sk said...

elya.. selalunya i tgk org pakai putih time garden wedding.

tp light yellow pon cantik jugak. jarang org buat. tp kalau kena colour light yellow tu dgn pengantinnya, mesti sgt cantik!

Nora a.k.a Aira said...

white hehe =)

iedayah said...

garden wedd biasanye wrne cerah2 dear..pink is sweet..light peach pn nice gk..biasanye putih lor dear..

Hana said...

White is so wedding like.. :) sgt sesuai.. variation of white pon bleh jugak rasenya...yellow remind me of beach wedding.. :) tapi ok je if suits you

ms syaz said...

okeyh.. i love pink.. but this time for garden.. i choose w.h.i.t.e.. :)

cik senah said...

kaler putih paaalinggg sesuai.. :)

ermm.. kalau kaler2 lain.. kita kena tgk jugak skin tone pasangan kita.. jgn main taram apa saja kaler tanpa mengira skin tone pasangan kita..

yalah.. ada sesetgh daripada kita.. hanya memikir apa yg molek utk diri sendiri pakai.. sampai terlupa pasangan sendiri.. ( p pilih kaler baju hat serlahkan diri, tp, tenggelamkan si pasangan..sungguh kasihann..kan..?)


p/s: cik senah sekadar memberi contoh dan jugak peringatan buat diri sendiri jugakk.. (jgn selfish bila pilih kaler baju kawenn..!! reling & tanya sama cik abg.. suka ka tidakk ngan kaler pilihan kita tuee..)

Sekian, wasalam..

harzharun said...

hi babe!!...

yellow !!!...

i ni bukan peminat kuning...tp kan, my sister bakal bertunang krismas nanti..dia pilih kuning as a theme sbb mmg dia tu rumah sukan kuning sejak sekolah randah smpi menengah..hahaha...

sblm ni, i x rasa kuning tu menarik...tp sejak kami dah mula buat prep, i rasa, kuning sgt woww!! la...Sbb sgt menyerlah..tp x menjerit mcm oren mahupun merah...lace kuning sgt cantik la...sampaikan i pun bli jugak lace kuning walaupun bukan mjlis i...hihi..

tp babe...u kene hati2...pilih kuning yg "yellow"...bukan kuning "gold"...sbb kuning gold akan nmpk lebih klasik & mcm x sesuai je tk garden wedding...

tu my opinion la....up to u babe!

Mia-Ina said...

putih

Reen Tart Nenas said...

baby blue or fuchia or the best is off-white!