06 September 2010

Happy Birthday Sayang


Helo peeps!!

pekabo?Rasanya cam dah lama je elya tak conteng2 kat sini kan.
kalau ade yg perasan, elya private kejap blog last week. Cuz, elya tetiber rasa, macam ade stalker yg sedang baca blog elya ni. (konon2 bajet glemer!!hua3)
Tapi tak ape la, setelah berfikir sedalam-dalamnye. Elya tak jadi nak privatekan blog ni .Maybe soon...Kepada stalker,korang baca je laa blog merapu ni senyap2 k.Asalkan korang happy!!! :D


Berbalik kepada subject diatas, last week hari sabtu birthday kekasih hati saya. Tahun ni nye celebration birthday, ala ala kadar aje ye sinta. Hadiah pun ala ala kadar jugak. Cuz nak simpan duit untuk soping2 kawen dibandung hua3.

Tapi,ape2 pun for me hadiah tu sgt best, cuz 'hadiah' tu akan menemaninya kemana2 saja dia berada.he3. Semoga kamu panjang umur dan dimurahkan rezeki,serta berjaya dengan impian kamu tu yee sayang :)



Ok cukop, takleh over. :D
Gamba akan diuplod kemudian. :)


Since, mydearfiance akan pulang bertemu dgn ayahanda dan bondanya esok malam, makanya saya ingin berbuka puasa dengannya esok. Tapi, dimana ya??Nafsu aku membuak2 nak makan steamboat,pizza,steak....ha3. Kalah org ngidam kan!!!~


Aku teringin makan Carlifornia Pizza Kitchen( CPK )nampak lazat.Orang kata sedap dari pizza hut. Nyum2.Ramadhan promo rm45++ untuk 2 org. Murah la kan?


Ataupun steak? HR steak house ni etrletak die Jalan Raja Alang. Ramai kata sedap and murah.Berbaloi la kalau makan.
Actually,Dah lama tak makan steak and aku tak pernah suka gile dengan steak.ha3. Ntah kenapa mood aku nak makan steak tetibe muncul. Kan aku dah kata, kalah org ngandung.....hu3


selain tu, aku juga teringin nak makaan chinse muslim food dekat Hj Sharin Low seafood Restaurant, dekat Jalan Ampang.PernahmMasuk jalan2 cari makan hari tu. Aku tgk menu2 die sangat menyelerakan!!!


Kalau korang, korang nak makan yang mana?ha3..Kalau ikut nafsu, semuanya aku nk makan. Cuz aku sgt sukaaaaaaaaaaa.....:D
Kalau tak sempat, makan

Ok je kan???What say u :p







Gambar dibawah ni berbuka bersama GBS + celebration beday sinta saya :D






kek beday






Muke beday boy yg kaver macho :p

3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

hehe nora pun ada terasa nk private blog kenkadang tapi sabar je la dengan stalker kan. =) hepi belated besday to him and selamat hari raya elmo. maaf zahir dan batin =)

cik yana said...

happy bday utk encik tunang elya k..hehe..eh nk pegi bandung? bila.. i pun nk pegi jugak..early nov..tiket da beli..but risau gile takut kerajaan Malaysia tak kasi pegi..kan pasal isu tu skrg ni :( sama2 kita doa.. :(

iedayah said...

elya..hr steak mknn die mmg sedap2..hrge pn affordable dear..i suke chicken cordon bleu kt situ..=)