20 September 2010

Minta Maaf dan Tahniah

Hi semua...

Nak cerita sikit...hari tu aku dapat invitation card...... Korang rasa sapa punya ni??



close up sikit .....


Ni invitation card dari Zainur and Aty. First of all, elya nak mintak maaaaaaff dekat Zainur and Aty tak attend wedding mereka. Sorry sangat2 korang. Sabtu tu, elya memang nak gi, last2 min sedara datang beraya pulak. Tak tau macam mana nk lari keluar kejap. And also, Ahad tu pulak memula memang dah plan nak gi wedding Aty, last2 min tak jadi cuz kekasih sy kene kerja pulak. hu3. Elya tak tau nk gi Jalan kebun tu.hu3..Sorry sangat2 korang!!!!~ Wedding elya nnt jangan tak datang ye :(



Nasib baik, wedding pada malamnya tu kami sempat attend. Location at Kampung Pengantin. Ni 2nd time aku attend wedding kat sini.Sesiapa nak buat wedding dinner,sini ok.View kat sini nice.



theme: gold scalop cantik kan. Ade lampu2.



doorgift







bride& groom....sama cantik sama padan.


MC: Zakiah Anas


me with mr fiance :)




with beautiful Nadia Natrah. love her dress and handbouquet


Tahniah untuk kalian semua. Selamat mengharungi bahtera berumahtangga ye. Cepat-cepat buat anak k.hahahahaahhaa

3 comments:

SyimSyim said...

wow...bride tu dress dia yg mcm saya plan nak buat...canteknyeee

asna cute said...

asna ingatkn akak pergi sbb kak aty ada sebut nama akak. hmm mybe org lain kot hehe kak nawal punye wedg dtg x?.

ElyaElmo said...

syimsyim : cantik kan dress nye...elya sukee ala ala dress mcm ni...




asna :aik yeke??? alamak...
erm..nawal nye pun tak dapat gi..elya on vacation start esok..uwaaa...tak dapat gi ramai b2b nye weds