19 September 2010

new layout sudah...kini new look tak berapa nak new :p


Assalamualaikum semua!!!

mesti korang happy dapat raya sakan kan!!! Semua orang dah uplod pic raya masing-masing. Aku belum lagi. Masih menunggu adik aku dan abg ipar aku transfer dari kamera mereka masing2. Mesti dah basi nnt bile aku uplod.........hu3


nway, ingat lagi tak entry ni??[klik]. Dengan suka cita dan dukacitanya(ade sedikit sedeh) aku nk bg tau.....aku dah pun potong rambut. Tapi style lain la.....tak macam entry sebelum ni :p
Tapi aku agak stress jugak cuz die potong fringe aku pendek sgt. dah macam budak2 plak aku tgk....Tapi sinta ku suka with my new hairstyle. Cano tu??

Ape2 pun layannnnnn je laa k



muka hepi + neves nak potong rambut



ni hairstylist dekat subang. Dia sangat baguss!!!!!
(Jauhkan aku gi gunting rambut. Macam la kat Cheras takde saloon...hu3)


Jeng jeng jeng




















































































































































































































Tadaaaa!!!!!!~


Gamba blur...
aku segan nak uplod pic yg clear..
nampak muka macam bulan penuh.hu3

8 comments:

CintaNajihah said...

comey nye die. huhu. selamat ari raye~!!

Mia-Ina said...

so cute elya

missbutterfly said...

jauh nya p potong rambut..saloon mana tu? ok ape fringe pendek..nama muda ckit.hehee

farahfatihah said...

wahhhh jauh tul nak scroll...heheh cumil2..tp nape blur? huhu

ms syaz said...

panjang nyer scroll down.. tihihi.. uuikksss.. ini bkn yg mlm u jumpa i tu ker? ngeee~.. chantik n sweet.. :))

Mawar misswateva said...

babe..cumel laaaa..fringe tu ok!
nmpk mude remaja!=)

iedayah said...

adoi..kn trun hbis bawah da dear nk tgk hsilnye..hoho..comelnye u..npk mude remaja gitu

ElyaElmo said...

cinta najihah : selamat hari raya jugek!!!

mia :thanks miaaa...


mis rama2 : kat sana dh biasa....and beli minyak rambut kat sana jugak :P


farah : jauhh sgt nk scroll kan....seprise :p. saja blurkan..maluu

syaz : yeszaaaaa......ha3..tu br balik dr salonn..ha3