07 September 2010

Rambut Raya


Tiba-tiba aku terfikir nak buat rambut raya.....
Nak buat style ape yeh??
Zaman habes SPM aku pernah straighten rambut. Nyesal gile aku straight masa tu. Habeh rambut aku rosak sampai sekarang.hu3.

* gambar takdak *


Pastu ,zaman aku further Degree, aku try buat rambut perm. auwww!!~konon2 nk ikut trend la kan. Lepas perm,haruslah color sket. Kasi hightlight sket. Ecewahh!!!~ Konon2 nak jadi hott gitu!!!~(hot ke kan..hahaaha)


ni gamba dolu2..he3


Then, last year aku teringin nak potong pendek pulak. Takde la pendek sangat. takat paras bahu je.Ni semua angkara sinta saya. Aku menyahut cabaran die untuk potong pendek. Mana taknya, rambut aku dah banyak gugur since banyak sangat letak bahan2 chemical.



pic last year. Peace yoo!!!~


Erm...Agak2 tahun ni nak buat rambut ape yeh??Aku dah rimas ni tengok muka aku skang. Dengan rambut tak terurus.ha3. Cube korang imagin cene ghupa aku skang hu3.


My dream hairstyle.Aku teringin nak buat macam ni.
Tapi apekan daya, rambut aku tak selurus dan sehalus rambut macam ni. Mesti comey kalau buat rambut macam ni kan. Macam Barbie gitu!!~





Erm...Kadang-kadang, aku pernah terfikir nak pakai tudung. Tapi tak tahu la. Belum betol-betol sampai lagi niat tu. Kalau pakai selendang tu boleh la. Ala ala dato' Siti. ahahahahahaha.Oooopsss!!!~ :p


6 comments:

farahfatihah said...

alolo sweetnye rambut raya..i like!!
selamat hari raya

@ty_farEd said...

waaa... ade rambut raye gak ek.. :) neway..selamat ari raye elya... :)

harzharun said...

dear..try wat rambut cam siti tu...pastu pakai head band cam era fazira...

artis seh!

Xora said...

nnt pagi raya jgn lupa amik gambar tau

ms syaz said...

bob cut always nampak chumel.. :)

shz said...

selamat ari raya elya! <3 k sha