23 October 2010

Free Blackberry Torch 9800 from Celcom



20 perkara yang perlu dilakukan setiap hari dengan Blackberry Torch 9800:

1. Bangun pagi menggunakan alarm smartphone Blackberry Torch 9800.

2. Sambil memberus gigi, anda akan pakai smartphone Blackberry Torch 9800.

3. Nak cari baju pakai pergi keje, pun cari dengan smartphone Blackberry Torch 9800.

4. Nak start kerete gi kerje, pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800.

5. Nak dengar lagu dalam kete pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800.


6. Nak beli tiket wayang pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800.

7. Duduk kat ofis buat keje pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800.




8. Nak buat presentation silde pun masih pakai smartphone Blackberry Torch 9800 sebab ia mudah untuk menaip menggunakan keyboard QWERTY.

9. Nak berinteraksi dengan member satu ofis pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800.

10. Nak update kawan2 di FACEBOOK atau TWITTER pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800 dengan access dari CELCOM.


11. Nak send email pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800.

12. Nak SURF INTERNET di ofis pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800

13. Nak tengok jam sebab nak balik keje pn tgk kat smartphone Blackberry Torch 9800.

14. Sambil dating, jalan dengan kekasih pegang tangan pun, antara gengaman tangan pun ade smartphone Blackberry Torch 9800.

15. Kene marah dengan kekasih pun sebab berkepit dengan smartphone Blackberry Torch 980o .hehe.

16. Nak amik gambar dengan kekasih pun pakai smartphone Blackberry Torch 980o sebab dengan Blackberry Torch 9800 ada 11 photo mode untuk kegunaan siang dan malam , dan tak lupa juga fungsi untuk merakam/ rekod video kenangan bersama kengkawan.

17. Nak balik rumah tapi takot gelap pun pakai smartphone Blackberry Torch 9800 tuk menerangi jalan ke pintu rumah.

18. Nak bergayut dengan kekasih pun pakai perkhidmatan CELCOM Blackberry sebab coverage Celcom adalah yang terluas, terpantas dan paling jelas di Malaysia. Dan yang paling penting ialah dengan Celcom Exec 50, semakin banyak anda gunakan, anda akan mendapat diskaun lebih banyak sehingga 30% SETIAP BULAN .

19. Nak tidur balik pun set alarm pakai smartphone Blackberry Torch 9800.

20. Tidur pun mimpi smartphone Blackberry Torch 9800.

Keistimewaan kenapa CELCOM menjadi pilihan:

- 15 sen call ke semua rangkaian nombor diMalaysia (murahkan)
- Diskaun bulanan.

- Bergayut banyak kali, berborak lama-lama, lebih lama anda bercakap semakin banyak diskaun akan dapat sehingga
30% setiap bulan.
- Komitmen bulanan serendah RM50!!!! (ape nk fakir lagi!)

- Percuma Celcom Broadband Basic Plan selama 1 bulan !!! dengan kelajuan 384 Kbps pulak tu!!!

- Akhir sekali, marilah menjadi diantara yang terbaik bagi yang terpantas, terluas, dan Mobile Network yang paling jelas kat Negara kita.


Oh begitulah indahnya hidup bertemankan smartphone Blackberry Torch 9800. Seronoknya hidup ini bila bersama smartphone Blackberry Torch 9800. Pastinya semua akan menjadi mudah. Ibarat smartphone Blackberry Torch 9800 ini macam other half korang,hehe.

Mari kita gegarkan celcom center yang berhampiran untuk menyaksikan sendiri kehebatannya kerana masih banyak lagi kegunaan smartphone Blackberry Torch 9800 ni kengkawan sb ia kan SMARTPHONE!!!
Ataupun anda semua boleh layari website Celcom untuk keterangan lanjut.

6 comments:

annfrendly said...

cunye blackberry ni.. kalau dapat 1..
bestnye... senang nak online sane sini..

boleh tahan jugak pakej yang celcom tawarkan tu.. berbaloi-baloi..

anaztasias einz said...

waah promote habis hehehe =)

Yanie said...

Elya i yang kerja Celcom ni and yang memang pengguna Blackberry pun tak tahu sebanyak yang u tahu ni. Hehehe. Hebat lah.... Tuh la, Blackberry torch memang sangat smart ok. i pun macam nak jew. Tapi budget tak mengizinkan. Sighh ~

iedayah said...

rasa cam nk request as a hantaran r plak tb2..hihi..klu r i dpt..indahnye hidup i elya..hihi

muchang said...

gudluck wit nuffnang :)

NURUL said...

bestkan kalau ada balackberry tp kalau ada iphone 4 lagi best. alahai akak berangan jer la elya