01 October 2010

Gamba Raya Versi Ofis

Finally ada gamba2 raya di Ofis aku.
tapi malangnya tiada kuih raya yg dibawa.
Actually yang aku pakai tu bukan baju raya.
Tu baju yg aku biasa pakai pergi kenduri. ekekekee.
Baju raya tahun ni dah pakai banyak kali daa...
Nanti nak bergamba asyik pakai baju yang sama je. :p

so enjoy the pics k!!~


macam salam perantau kan!!~




kir dan kanan tu masih single ya :D


Pic raya pertama akan menyusul kemudian

2 comments:

Mia-Ina said...

edisi open house ni elya...semakin rancak..

Artech said...

Salam dan hello, saya masih baru disini, saya dah follow blog awak. Sudikah awak follow blog saya supaya saya dapat lihat update awak tiap-tiap hari? Nie blog saya http://media-seeker.com