03 October 2010

Happy Mode : I'm Loving It

Few days ago....~

my dior : sayang....awk pernah cakap, kalau nak bg hadiah for birthday kene tanya awk dulu...Awak nah hadiah ape?

Aku
: haaa? tak payah la awak. membazir je la. Awak simpan je duit tuk hantaran sy nnt k. Jimat sikitttt....


My dior
: terdiamm ajeee.... :|


actually aku bukannye ape...dah semakin meningkat tua ni, malas je nak fikir nak hadiah ape tuk birthday...nk celeb macam mana....bla bla bla... Otak aku dok pkir pasal wedding preps jee....dok nervous pasal wedding preps jee korang!!hu3.......

Tepat 12 malam , 2 oct 2010

kring kringgg kring.....~


My dior
: Happy birthday sayang...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki k....blablablabla...

Aku : Thank you sayang....bla bla bla blaaaaaa.......

(*bla bla bla =kiterang burak macam2 lagi la....takyah laa disclosed kat sini..nnt ade org jeles...ha3)

1.00 tgh hari, 02 oct 2010 @ parking di luar rumah ku.

My Dior
:
(wish lagi) Happy birthday sayanggggg sambil menghulurkan paper bag kepada ku....

Aku : huh???Thank youu awkkkk....

Looooo...kan dah bg tau, jangan beli ape2 kan... membazir jeee!! Simpan laa duit tu tuk hantaran (sambil berseloroh)
( isk aku ni, tak bersyukur langsung kan!! org dh bg, ambik jee laa....) ~

Lepas je tgk isi dalam paper bag tu......

OMG!! Im sooo loving itttttttttttt......!!!! dapat si Putihhhhh lagiii.....:D
Tak sangka, dia bijak memilih jenis dan kaler yang aku suka....nasib baik lawaaaa hadiahh tuu.....ngeeeee :D

For me, aku tak kesah ianya branded ke tak. Janji sesuai dgn cita rasa aku. Aku happy :).

Then, kiterang heading off ke Shah Alam. Before tu, isi perut dulu dekat Panmour, Shah Alam. Restaurant Thai yang sedapppppppp!!!~Recommended!!~



aku order kuew tiow+beehun cantonese. Sedappp gilee!!!~


happy dapat wish dr BFF :)


tak abeh lagi burak....*senyumm simpullll *:D


giliran si dia ambik gamba dgn makanan aku..hak3


Then, kami teruskan destinasi kami pergi ke open house member2....Penat redah jem pada hari Sabtu!!!! Malamnye pula, celebrate dengan family aku secara kecil kecilan. Gamba tak dapat nak snap. Battery kamera dah habis.....:(

Itu saja, untuk tahun ni...... Tunggu celebration tahun depan pulaa......~ ( moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...amin)

11 comments:

sk said...

happy birthday elya!!

sorry lmbt wish.. hehehe

~Ayu BnSyg~ said...

Babe apahal thn dlm ebtry you tu thn you lahir. Tp chumel je klu tunang you wish tahun you lahir kn?

Mia-Ina said...

so sweet elya....mia pun dup dap..tunang mia ingat ke tak besday mia x smpai 8 hari lg ni..

cik fiza said...

happy belated bday elya... :)

ElyaElmo said...

ayu : elya dah tukaaa...tersilap pulakkk.....hhhahaahaa

~ mizzAmy ~ said...

wah... bestnya dpt hadiah jam. btw, happy belated birthday!!

syanaim said...

::happy bufday dear..waaah..dapat hadiah..nice..luv u babe!!::

PurPLe LaDy AiFA said...

happy belated birthday elya! heee. tu la, bila sibuk nak kawen, xde mende nye nak pikir hadiah segala kan? hehe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

masih tak lambat nak wish kan?
Happy belated besday dear :)

ElyaElmo said...

mekasih semuaaa yee..muahhhhhx :D

Zainur said...

Happy birthday elya! Sorry for the late wish...but better late than never...hehehe....