18 October 2010

Kenapa awak happy sgt......

He says :" You are what you are in the morning......"


hari ni..sebelum aku keluar melangkah dari rumah...aku cuba tak mahu sedey2..kelam kabut..serabut dan sebagainya...

Aku taknak bila aku sedey+ serabut, ianya aku mempengaruhi produktiviti aku di tempat kerja....

aku cuba ceria ..ceriaaa sebaik mungkin.....

Lupakan segala sengketa dalaman....lupakan segala apa yang orang lakukan kepada diriku dan family....

Life must goes on!!!!

Lepas lunch, aku berborak dgn junior aku :


Cik F: Elya..asal hari ni awak happy sgt. Kita dapat rasa aura happy awak.hahahah

Aku : Aik, kita takde pun reply sambil gelak2...


Cik F : Tapi kita dapat rasa aura awak tgh happy dan bersemangat.

Aku : Takde rr perasaan awk je kot....


(amboi...aura tu tak tahan!!)

Ye sayaaa sgt happyyy........mak sy telah beransur sehatttttt....
Sangat happy bile tgk mak dapat habiskan semangkuk bubur dengan bersungguh-sungguh :)

7 comments:

iedayah said...

alhamdulillah ur mum da bertambah sihat..tabahkn ati ea dear

ms syaz said...

alhamdulillah.. :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semoga mak awak cepat sembuh...amin...

(^^,)

~ mizzAmy ~ said...

take care elya, and syukur ur mum getting better. mudah-mudahan ur mum kembali ceria dan sihat seperti biasa. amin...

sk said...

mak elya sakit ke? sorry tatau.. semoga cpt sehat ye.. huhu

Mia-Ina said...

syukur pd allah....take care elya

my note said...

semoga mak elya cepat sembuh.....amin