19 October 2010

Majlis bertandang di DewanSeri Delima,


Ahad lalu aku attend majlis bertandang BFF aku di Kelana Jaya. Aku suka decoration hall and pelamin die. Sgt klasik.



Then, sedang aku bergurau senda dgn rakan-rakan....seseorg menegur ku..

" u ni elya kan?"
Aku : aah...sapa yehhh?? (time ni..aku konon2 bajet mcm artis laa..org tegurr..hahaahhaha)

"ieza laa....jirann izrul..."

Aku : oooowhhhh!!ingat2...blogger jugak kan.. Tapi, dlm blog...erkk...skang u macam dh berisi je kan??

" haha...lepas kawen dah berisi sket " ( abeh laa..lepas ni aku....hu3)

Aku: haha..ok2. Jum ambik gamba

(time tu die pun bergegas nk gi wedding lain..so cepat2 ambik gambo je )


jeng3..ini laa die..Ieza lemah lembut...
kiter sama tggi kan!!:D



Then, aku curik2 ambik gambo pengantin sedang berphoto-shoot


pengantin


dah settle semua, kami pun pulang....

korang nampak tak tangan kanan aku. aku hold pomander ball.
Perantin suruh aku bwk balik. hahah.

Tak pernah dibuat org kan!!



9 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

cantik la pelamin die yunk

iedayah said...

wa..klasik2 sumenye..sweet

Mrs. ieza said...

err gagagga malu i tau u ckp lemah lembut hahhaha =P yang tuh sebab i tengah blushing malu x hingat nak start tegur u hihi... best sgttt first time dpt jumpe blogger tau =)

hana yoriee said...

waahh..baiknye peranten bg pomander ball sebijik! hehehe

farahfatihah said...

pelamin itu cantik!!!

~ mizzAmy ~ said...

dewan sri delima kat kelana jaya? kat belah mana lah tuh agaknya ekh? nak kena google nie.

ElyaElmo said...

atiqah: canntik kannn!!elya masuk2 jee dewan tuuu...terus tepukauu yanggggg!!


iedayah: ya btollll!!! :)

ieza : ha3.....elya pulak time tu blur kejapp...ingatkan ieza ni ex-clssmate masa kat U dulu..ha3

hana: die kasi masa org dah tak ramaiiiii :D

farah: depan2 lagi cantikkkk

amy : dekattt kelana jaya..lepasss kastam....

PurPLe LaDy AiFA said...

elya, kalo jumpe saya secara live kat mne2 nnti jgn ckp sy berisi ek. nnti sy kecik ati. =p hehe, kidding.

eipp, curik pomander ball pengantin! hehhe

cik nur said...

baju polka dot nie nie pn ada hehehehe
tersamal la plak :)