07 October 2010

Menang Percutian ke Istanbul, Turkey

Got the info from Purple Lady Aifa.


Jom jom pakat ramai2, kite join nakk!!!~Cuba nasib!!!

Mana tahu ade rezeki Am krew, HotFM jadi penanggah di Majlis kite kan!!

Lepas tu dapat pulak Honeymoon Trip di Istanbul.....Best nyeeeeeee!!~ :D

Link [clik here]

5 comments:

Mia-Ina said...

mmg best aa klu dpt ke istanbul..join..jgn x join

iedayah said...

wa..syiiiiiookknye elya if dpt..=)

sharifuddin N shakina said...

elya..sori, baru perasan kina tak terlink elya..adui...baru je link..sori tau..dont mind kn kina bubuh [elya]..

btw,blog feed kina ada problem tu pasal link kina tak terupdate dekat blog elya..kena tukar link kina kepada ni..

http://our-wedding-journal.blogspot.com/feeds/posts/default

thanks dear!

anaztasias einz said...

hi dear, wahhh beshnya..jom cuba hehe

btw,saya dah xguna ek link nora aira tu. kalo ada masa nanti tukar dengan link baru ni ek=)
http://norapurplebridez.blogspot.com/

tengs dear.keep in touch

y@n@ M!B said...

memang hangat lah contest ni..huhu~