16 October 2010

Taufiq shariff pulang ke rahmatullah.. Al-Fatihah



Al kisahnye, pagi tadi...aku ternampak status member aku nicol. "Alfatihah TS (Taufiq Shariff)."

Dalam hati ku terdetik, macam pernah ku dengar dan lihat nama ni..Tapi dimana ya?
haaaaaa!! then baru aku ingat. OP ni la ambik gambo untuk Anne Hot FM hari tu.......
Lantas,aku pun tegurrr nicole........~ (korang boleh baca perbualan di bawah ini)





Mari kite sama-sama sedekahkan Al Fatihah buat beliau .




4 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

astagfirullah.. tak sangke. die sangat warm orangnye. pernah tanye die pasal harga service. innalillah.

~ mizzAmy ~ said...

yesterday pun nampak nama beliau kat wall FB. OP rupanya... alfatihah....

Tihara said...

Al Fatihah..

Dhiya said...

dhiya ade bace tweet member, cakap psl ni...sian sangat bile bace tweet dia pasal taufiq ni. Tak pe, Allah nak kurangkan sakit yang dia tanggung. :)Al-Fatihah utk arwah