13 October 2010

Alkisah10.10.10 yang dah basi

yeeeeeeeeeeee....baru sekarang aku nak update tentang 10.10.10 !!muahaahahha....semua orang dh update..aku je terkedek-kedek nk update. Ade aku kesah kan???
Bukan ape kawan-kawan semuanya disebabkan kekangan masa yang tak dapat dielakkan......Ape-ape pun layan je story ni k!!!

Sabtu, 9.10.10 - BestFren aku sah diijabkabulkan dengan suaminya di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya.

kami sebelum bertolak ke mesjid


otw to mesjid

Alhamdulillah ,sah!!~

me with the bride



kami yg hadir.....


my dior!!! ohh....
aku cairrrr tatkala melihat si dia memakai bj melayu :D



10.10.10 Ahad ,Majlis Resepsi Siti Khadijah dan Izrulazhar di Dewan Bankuet UPM, Serdang.
Aku suka dengan pelaminnya yang berwarna warni. Katanya,die memang berkenan dengan konsep arabic yang sangat hot sekarang. Tapi aku agak terkilan sedikit dengan baju pengantin lelaki agak ketat dan kelihatan dia tidak selesa dengan cutting baju tersebut. Tapi tak ape, bukan semua yang kita impikan tu, akan perfect kan!!!Ape pun yang penting,the bride was veryyyyyy beautiful.....!!~ Congrats dearie Siti Khadijah and husband. Cepat-cepat sikit buat anak tu tau!!haahahha




pelamin warna warni

pengantin sedang bersiap





close-up

Selesai je majlis di Dewan tu, aku bergegas pula ke Dataran Merdeka untuk melihat demo besar-besaran oleh Silat Cekak Hanafi. Sila klik untuk previous entry. Nasib baik aku sampai tepat pada waktunya. Walaupun hati ini agak terkilan tidak dapat join demo, tapi aku redha. Mungkin hari itu bukan rezeki ku untuk join, InsyaAllah in the future, kalau diberi peluang lagi,aku akan join :)
Aku juga teramat gembira dengan pencapaian Silat Cekak Hanafi yang telah mencipta record baru dalam Malaysia book of Record : The Largest Participant in Silat Performance. Tahniah Silat Cekak Hanafi!! Jum layan piccas lagi :D



Ibu fauziah Nawi mendeklamasikan sajak


participants

itu diaaaaaa!!~ nampak tak?? :D




Bergambar bersama YM Syeikh Hj Md Radzi bin Ustaz Hj Hanafi Al-Qadhi dan datuk Seri Mohd Ali Rustam


hero ku...insyaAllah :)

7 comments:

kay kamal said...

wow, merata u g.. i suke la ur fren wat arabic theme tu. nice!

iedayah said...

wow..style r ur fren nye pelamin elya

Mia-Ina said...

hero leeya yg plg cute tue..nice wedding

Anonymous said...

Salam...nak tumpang blog utk promosi...thanks!! Sbg makluman..produk yg dipromosi ini adalah produk kesihatan...sesuai utk mengubati kencing manis.



Jana pendapatan RM4,500 sebulan dengan modal RM100.00. Jom click url ini http://www.osteen.com.my/?id=6

"PERCAYALAH...
Ianya Sangat Mudah dan Boleh Dimulakan Dari Rumah Atau Di Mana Sahaja...
SERTAI SEGERA!!.
Apa yang perlu anda lakukan hanyalah klik url ini sekarang http://www.osteen.com.my/?id=6
dan nikmati sebuah sistem perniagaan online yang dibangunkan untuk memaksimumkan keuntungan dan bekerja 24 jam sehari di mana sahaja anda berada!

farahfatihah said...

wahhh igt td elya yg berpencak silat =)

~ mizzAmy ~ said...

ur fren yg arabaic style tuh cantik.... baju n juga accessories dia.

anaztasias einz said...

sangat cantik ! memg berkenan arabic style tp saya xsesuai untuk buat hehe =)