25 November 2010

Aku gila dengan Chocolate Fountain



Korang tau kan ape bende atas ni. heheh.
aku jakun sikit bila nmpak benda alah ni. Teringin nk ada bende alah ni.
Macam style pulak kalau letak dirumah kan. hahaha. Gile!
(nk masuk kan dlm wishlist thn depan la..hahaahh)

Last 2 weeks attend birthday party ank buah mmber aku.
Nampak chocolate fountain. Macam nak sewa bawak balik umah je.
Siap tnye kt mmber aku " Aku nak sewa nnt, agak2 berapa yeh?? "
Tapi dia tak dengar agaknya, tak dilayan aku ni haa...hahaha



Thanks mr google !!


Kalau ada rezeki thn depan nak buat birthday party untuk anak buah aku, nak hire org buat candy buffet. Then, letak chocolate fountain ni kt situ. Mesti budak- budak suka .hehe
Angan2 je dulu. Kalau ade rezeki untuk organizea small party , amin..hehe



kan dah kata, budak2 suke main dgn benda alah ni.hihi


aku jakun. wajib ambik gamaba kt sini :D
lepas ni gi majlis orang lain, tak buat perangai ceni dh :p



Oh ya! if sesapa yang nak sewa Chocolate Fountain untuk baby shower, bridal shower,Bbrthday party,E-day, S-day, W-day korang, tak silap elya few months ago Merisik Gallery pernah advertise dekat blog derang. Korang boleh klik sini untuk tahu dengan lebih detail k :)




eh lupe, ada yg email elya bertanyakan tentang cookies jual lg ke tak. Jawapannye, masih ambik tempahan. Kamu cuma perlau bg tau awal la. Takda ready stock. Suuplier buat fresh from the oven. hehe.
sesiapa nak order dark choc chio and choc chip cookies , boleh laaa email elya : elyaelmo@gmail.com
Refer here to know the details . TQ :)

15 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

nyum2! ade jual kan bekas tu? elya buat la business candy buffet with chocolate fountain skali.. utk majlis kawen... hehe

Mia-Ina said...

i like chocolate ..mungkin juga coklat strawberry bkl menjd kek khas my majlis..

salam blogwalking wat kali akhir elya sblm mia bercuti panjang.

P/s: will read ur blog after balik dr majlis kahwin ye..

good luck utk persiapan

iedayah said...

ltk time wedding mmg superb kn elya! tp 4 sure rmi gile kerumun kt situ je..=p

Puan D0T said...

mmmm...sedap nye coklat..
pagi2 da terliur.. =(

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kalau ade chocolate fountain ni, mau pengantin asik jeling je tgk chocolate nih..hehe

cik senah said...

elya : hehe.. chek pun jakun gakk.. but, it's an interesting idea to have a chocolate fountain on your Big Day.. (cewahh.. cik senah speaking tak hengatt..!) hehe

ermm.. cuma.. kalau buat majlis atau party yg melibatkan jumlah tetamu yg minimum.. rasanya ok kott.. bkn apa.. cik senah perasa ada punat nak pulas2 tue.. kang kalau tetamu ramai.. paham2 ja arr.. elok2 leh keluar ayaq terjun coklat.. last2 tak keluaq langsung! (mesin fountain tue jammed teruih..dah semua pakat nak pulas/usik punat tuee.. hehe)

p.s : sekadar pendapat cik senah arr.. hehe :P

p.s lagik : kalau buat private party melibatkan org dewasa.. rasa2nya.. jangka hayat mesin tue lebih lama arr.. heheh :)

.::WaNiE::. said...

hee best

Rilla said...

Dear, ada jual kat Sunway Pyramid, area Subway tu, jalan depan sikit. Harga varies. Rasa RM150++ da boleh dapat yang kecik.

Best kan kalau ada kat rumah, makan depan TV, perghh, syiokk.

Bukan strawberry je, pisang celup coklat pun marveles jugak.

K.I.N.A said...

me too!!! tapi tak thu plak kl sewa berapa..huhu..beli je elya..nanti kat umah makan ng hubby tiap weken..hehe..

cik selamah kundang said...

costly tak?cam best idea ni

~ mizzAmy ~ said...

skang macam trend dah chocolate fountain nie. kat wedding pun dah ada kan? cuma sah2 menjadi tempat perhatian untuk kanak2.

"cikkin" said...

salam..eyy..cikkin pon teruja ngn mende ni..mmg da masuk dlm wishlist utk wedd nnti..=)
tp kalo sewa..mungkin perantin x dpt merasa if gune utk wedding..sbb kanak2 comel akan serang..perantin muleh tgk je..=)

anaztasias aira said...

waaah sekarang ni musim org suka benda alah ni eheheh :D

.: an :. said...

aiyoh.. terliur suda... kalu ade kt wedding elya ni, mmg jd hotspot la =D

MyRule said...

ader rasa mau order cookies ni la..:)