01 November 2010

I hate this Attention Seeker

Ni personal blog aku...saja nk lepas geram kat sini...Kt FB its tooo public....malassss aku nk bising2 kat sana.....korangg layannn ajee entryyyy ni k...ha3


Aku ingatkan dah settle....rupanye2 blom lagiiiii pasal kes niiii.....

Ape hal ko kan!!!! Attention Seeker!!!



ngadu2 dekat seseorang suruh aku delete status aku dekat FB
Ko sentappp keee dgn statusss aku Nyahhh???haahahaa
Tapi statuss ko tu mcm ada nak cari pasal ngn aku je lagii....


Ko yang selama ni cari pasal dengan kami...Now, ko nk mintak simpati dgn org lain pulakkkkk
Boleh blahhhh wehh..seriuss bleh blahh.....
Aku mohon pada Tuhan, jangan la ko ade hubungan apa2 dengan keluarga kamiii....
Nak ngadu2 apesal.....pls talk directly to me....Takot kaaaa?????

Kalau dah tau salah tu..mengaku ajaaaa..tak payahh nak mintak2 simpati dekat kroni2 koooo.....
Pantang betol aku, kalau ade orang nk mintak simpati, sampai tergamak memburukkan keturunan...keluargaaa org lain dgn public...

Aku nak kawen keeee tak kawennn keeee ...ape ko kesahhh...??
aku rampassss BF/ Suami ko keee???


Apa2 pun...ko tu perempuan..muda lagiii....
mulut tu jaga sikit ye...jgn nak kutuk2 org..maki2 dekat FB tak tentu pasal....

ade aku kesahhhh kalau mulut2 kroni2 ko tu panass kee ape kee.....

baru org tegurrr sikitt dah melentingggg...nk mencarut2....
aku tegur pun takde laa sampai2 nak maki2 ko
Tak best sungguhhhhh!!!

dari dulu sampai sekarang, perangai tak berubahhhhhh......




Best of luck for ur future!!!!!!
Semoga ada orang dapat nasihatkan ko dgn lebih baikkkk!!!



lepas ni sila lah remove aku dr list ko....!!!~
Kang ko sentap pulak dgn status2 aku yg lain.....haahahha



Mood aku nak update pasal wedding eilapinky, Xora and Zaila pun terganggu....huhuhu

11 comments:

Anonymous said...

oohhh...saya pon ada seeker macam ni benci giler!!!...i paham perasaan u...sabor jerla...

K.I.N.A said...

huhu..semoga org mcm ni insaf la cpt..sbr ye elya..kina tggu gmbr dr elya pulak..

saya cik syaz said...

sabar elya.. tarik nafas.. lepas.. tarik nafas.. lepas..

semoga org itu sedar diri lepas ni..

sk said...

uisyhh.. lek2 elya... layan gambar2 kita kt wed smlm. sure bleh cool down. hihihi

Mia-Ina said...

kte yg baca pun tarik nfs..sabar2x..sabar elya..mcm2x manusia ye di dunia ni

Qis Bridal said...

::uit..elya ader gak org mcm ni..haish..x abis2 kan...

♥ dak pink said...

haishh, perantin jgn lyn org2 gila tu. kang tak seri kang. =)

sabar la ye. mmg mcm2 dugaan dtg bila nak kawen ni.

farahfatihah said...

sabar elya, fara pun pernah alami situasi mcm tu....relaksss yer..nnti stress plak..

~Ayu BnSyg~ said...

Sabar babe. Phewww

Reen Tart Nenas said...

haishhh jgn marah2. tp ye, mmg menciks juge dgn org kepoh n mengada2 suke campur hal org.

misz_atiey said...

sibuk je org cam2kan..huhu..btw..sabar k darl :)