30 November 2010

Wedding Kay Kamal

Hi peeps!!

Sebelum tu, nak ucapkan Selamat Pengantin baru untuk Farah Fatihah dan Kay Kamal!! Semoga korang berbahagia hingga ke akhir hayat k :)

Last week sgt sgt bz....Baru sekarang sempat update tentang wedding Kay Kamal, ampun ya kawan2 :p

Kat sana,jumpa sk adam, kina, nasya, zara, zaila, acik and ann (ada sesiapa yg tertinggal?)

Since sabtu tu kekasihati ade meeting, terpaksalah aku drive gi wedding Kay sorang2. Nasib baik dewan kelab kilat , TNB (Bangsar) tu dekat je dgn Cheras. :D

Disebabkan tahap confident aku ni sangat rendah plus aku ni buta jalan, awal-awal lagi dah set dengan khadijah @ Sk Adam . (takot sesat hihi). Aku tunggu somewhere area UM. ( Nasib baik aku tau dekat mana UM..hihihi )

Kami sampai je, ingatkan pengantin dah masuk dalam dewan. Rupanye tidak. Sempat la kami snap beberapa keping gambar pengantin berarak masuk.


Rombongan lelaki memakai kaler biru. pengantin memakai persalinan berwarna pink +silver. Sama cantik sama padan. Kay nampak berseri-seri.



aku suka bunga manggar ni. Kay yang DIY ke eh??


Masuk je dewan, terus terjah guestbook's corner. Sib baik tak ramai orang lagi. Kalau tak pasti kene Q untuk tulis..hehe. Kay!! Guestbook kamu sgt comel tau!!!!




creative kan! rajin betol kay ni



ini corsage untuk bloggers bride. Comel!!
TQ kay...ada blogger yang tak perasan rasanye...hehe


Pastu jumpa zara and Kina. Since takde tempat kosong untuk makan ,kiterang decide ambik2 gamba dulu di photobooth . Ya ampun!!! Suka nye aku ngn photobooth niii...!!
Pastu ambik gambo, baru makan!! :D Lauk2 sgt banyak and sedap. Rambang mata dibuatnya. (eh, cam over plak). Tapi ,serius memang sedapp... aku makan banyak. muahaha.





terlebih rajin pulak edit gamba...hihi
dari kiri : elya, sk adam, kina.
Lihat!! Kami memakai corsage :D





penuh satu pinggan!!hahaha. sib baik habis :D


Pas makan kami sambung balik ambik gambar di photobooth. Kali ni dengan NasyaNaim and Zara pulak. Gambar dari kamera tak banyak. Tiba-tiba batteri kamera habis!!! nyesal gile tak charge. Terpaksa la guna kamera phone.



comel kan kami??
aku paling suka gmbar ni. Sebab aku pakai veil kecik..haha




Ni pelamin kay, cantik.
(gamba tk berapa clear, guna kamera hp ni)



kek pengantin yang sgt meriah!!!
Lupa nak ambik name card yg berada di atas meja tu.


Masa nak balik ni, aku cam ternampak wajah yang dikenali.Sempat laa kami berborak and ambik gambo gak....agak agak siapa???hehe

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng jeng jeng...
kami bersama pengantin baru, Ann
Comel jee orang nye. Terasa aku ni sangat2 besar...haha..




p/s kami tgu tggu jugakkk kelibat yang lain..tapi tak nmpak pun !! sgt hampaa...terus pulanggg :p


itu je laa kot...mggu ni jmpe kalian di wedding Yanie k!!!!

22 comments:

hanidatul shatira said...

meja for bloggers tu cantek la decorate die...so simple but nice... :)

ella tralala :) said...

elya tak smpat nk bergambar ngn blogger brides byk2. korang lari balik awal.. huu~ tggal ann n acik je kot.. sorry gt tak smpat nk lyn sume2. mmg kabut. glad u had fun at the wedding.. tq sgt amat dtg ye.. me loves u all!

kay kamal said...

p/s: dat was me td. terpakai acc my sis..malu

WillBe.Mrs said...

best nye g wedding dgn bloggers...teringin...tp....

cha said...

bestnya byk diy kan sungguh kreatif kay tu :)

Atiqah Adnan said...

me tak dapat pergi wedding kay.. sayangyee.. kalau tak dapat bergambar kat photobooth itoo.. hee~

melmonica said...

Wow, nice wedding! Cheerios x)

~ mizzAmy ~ said...

sangat banyak part2 d.i.y... memang rajin n chantek2 plak tuh semuanya.

MiSS NaDieYA said...

bestnye..syg tak dpt pegi =(

iedayah said...

superb idea kay..ada photo booth..suweet

♥ balkidz_hunny ♥ said...

kau mesti cari sorang makcik kepoh name die balkidz kan? HAHAHA.

aku sampai KL at 5pm. mestila dewan dah tutup & kay dah beroutdoor kan? frust tonggeng2. tapi, dapat mengubat hati dengan tengok review kau.

aku mengubat kekecewaan pegi wedding kay belah lukman minggu nie. :)
ehh. jumpa di wedding yanie. yg nie confirm! :)

ZARA said...

kay sorry had to leave early sbb ada wedding kol 3 kat de palma so harus caucincau.

anyway, elya... nice meeting u!!!

Mawar misswateva said...

i da separuh jalan kena pusing balik disebabkan kerja ad hoc..frust okeh frust.baru berhangan nk jumpa yg len lgik..=(

wedding yanie yokkkkk!!=)

cik syahira said...

assalamualaikum.

dear, sila collect award untuk kamu di blog saya k. thanks..

R-YuzSha said...

Sangat creativenyer Kay.. comel-comel semuanyer teman blogger.. bunga manggar pun chantek.. ehehehe..

anaztasias aira said...

waaaaaaaa nampak sangat seronok. jeles ni huaaa :(

missbutterfly said...

weh..aku smpai lmbt kott...dh nk tutup kedai..kul 4.hhehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat pengantin baru Kay...

elmo...kenduri kamoo jangan lupa jemput cik gebu yer

hehehhe

Cah Ayu said...

hye elya :P

cik EPAL said...

cantik la pelamin tu =)

cik senah said...

haiii... cantiknyaaa photobooth yg DIY tueee.. :)

p.s : mula lah rasa nak DIY jugak utk wedding receptionku sendiri.. :) ehehehe :P [jimat kos kann..?? dan memberi kepuasan yg berbeza berbanding serahkan semuanya pada WP]

Puan D0T said...

cantiknye kek die.. =)