19 December 2010

Baby Year End Warehouse Offer at Giant Taman Connaught


Lelong lelong lelongggggggg!!!!!

Kali ni aku nak promote Baby Year End Warehouse Offer at Giant Taman Connaught, Cheras.

Ye! aku sangat suka pergi ke warehouse sale barang2 keperluan ni. Lagipun, dekat je dengan rumah aku pun. Tak sampai 30 minit dah sampai. Kalau rasa2 nak pergi tu, sila kan. Hari ni last day. Dari kol 11 pagi hingga 9 malam. Lagipun, tak semestinya nak beli barang-barang baby mesti kena ada baby dulu. Kalau korang nk visit kawan2 or sedara mara yg dalam pantang pun, boleh je beli barang2 kat sini as a gift kan. Aku tak tipu, offer dekat sini boleh tahan berbaloi laa... bayangkan, harga set babyborn Disney pun bawah rm50 (original price from RM59.90- RM 69.90). Barang-barang lain seperti baby cot, baju2 baby, toys untuk baby...everything about baby semua ada disana.hehehe....


total lost : less than RM200.



kakak aku beli benda alah ni.
Untuk mengajar anaknya bagaimana hendak u uuk (buang air besar..hehe)

ni rice cooker untuk baby.
Senang untuk masak bubur nasi baby.
RM 70 je.

nah! dah masak bubur nasik baby!! Sedia untuk dihidangkan.hehe
Sebelum guna sila rendam periuk yang warna putih tu ye.

Ok!! sila pergi sekarang!!hehe



Nanti aku update tentang, Tajrii Spa dan wedding Syaz k :)


p/s Mega sale waktu yg sesuai untuk membazirkan duit :p

5 comments:

~Yun~ said...

suke rice cooker tu,comel la..utk travel pn blh gak kan,hehehe~

Syima Syaz said...

dulu kerja kat giant taman konot sebagai account assistnt....
rindunye itu giant....hehehe

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

tak lama lg elya turn u plak yunk beli bnda ni semua hehehe

Fxysche Nas said...

nak beli utk letak atas rak.
comel sgt brg2nye...
yg utk uk ukkk tu pon cuteee jeh.
hehehe

alQasam said...

Sampai bila ya?