23 December 2010

Wedding BBF : Syazana Aqilah

Minggu lepas kekasihati bizi . So, aku ajak bestmate aku teman gi wedding Syaz di Ampang .. Senang je cari rumah Syaz. Kami sampai agak awal cuz nak gi Spa[klik] lepas tu. hehe. Mana yang lain yeh?? Aku tak nampak pun koranggg!!??? (marah marah niiiii~). Apa -apa pun rugi korang tak datang!!! hahaha:p

Sampai2 je, terus gi ambik nasi, lapar sangat2. Sambil-sambil tu aku sempat snap beberapa keping gambar.


memang trend letak easel stand kan?


cantik arch ni. Dibaluti dengan kain organza ke?


meja beradab sgt meriah! warna Oren ~


cake-cutting corner
Ada puding mangga disitu.hehe

Banyak benda yang menarik kat wedding Syaz ni, setiap meja lain lain centerpiece. Tapi aku sempat snap satu je di meja aku. Tak dan nak snap centerpiece di setiap meja. haha. Segan dowh!! Ni pun, aku dok snap snap gamba kat sana, orang dok pandanggg je aku. Dah macam gaya Photographer!!haha...~

centerpiece

Lepas makan, aku terus masuk umah untuk jumpa Syaz. Sebelum tu snap gamba pelamin . cantikk sangat. Putih + Kuning kot? Lighting tu telah mengaburi pemandangan ku.hohoh~


aku suka benda yang terjuntai juntai tu. Apa nama die yeh??

Pastu , dengan selamba nya aku naik atas terjah bilik Syaz. Kelihatan OP syaz sedang amik gamba2. Tapi, aku tak kira, sebab nak cepat, minta izin jugak untuk amik gamba dengan syaz untuk tatapan korang yang tak dapat hadir. hehe....~

Syaz yang berseri-seri ~

Gambar wajib bersama perantin

kami tak sempat tunggu pengantin berarak.sebelum pulang, sedikit ucapan untuk pengantin.hehe.
Comel je guestbook corner tu. Tapi, syaz tak guna buku....~


gigih menulis~

tadaaa!!!!!!
letak dekat
wishing tree~


see!! sangat menarikkkkk kan~
boleh considered as
photobooth disitu.
Tapi aku tak ambik gamba pun kat sana, takde genggggg....hiihik


Ok itu jee!!! More pics di FB...hehe

12 comments:

iedayah said...

i pn gi dear..tp lmbt.sbb tht day byk gile kenduri kn g...btul dear..arch syaz sgt2 cntik..ad bola2 pokok krismas n rame2 pink..suweet bangat kn..

~ mizzAmy ~ said...

menarik lah yg kat wishing tree tuh. mmg boleh buat photo booth.

K.I.N.A said...

comel je wishing tree tu..cantik baju syaz..nmpk lain la syaz..

sk said...

cantiknya syaz!!

jeles tak dpt pegi. sobs...

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

comel guest book corner and cantek nye pelamin

saya cik syaz said...

elllyaaa..thanks dear krn sudi dtg.. terharu syaz.. thanks for the entry also.. =)

cik helena said...

babe..cane dia buat yang photobooth tu eh!kreatif gile lah!heee jakun kejap..

lindosh said...

wah wishing tree! kretif sungguh!

@yU said...

eeepp tak tahu pun elya ade blog tau!

nak link di blog saye ye!

tQ.

ElyaElmo said...

ayu: haahahaha...cene leh jumpeee ni ?? alaa blog bodo2 jee nii..jgn gelak tgk org nye ayat k!!haha

@yU said...

hahah apsal nk gelak lak? :P

seronok tgk org buat persiapan nak kawen ni. hehe. harap semua berjalan lancar insyaAllah. :)

Hunny Kitty said...

guest what? tadi ai jumpa dia dalam tren hehehe