16 December 2010

Borong kasot hantaran di Clarks Warehouse Sale ( Corus Hotel)




Hi peeps!!

Semalam till esok ada
Clarks Warehouse sale(Dec 15 - 17, 10 am- 6pm). Since aku memang dah lama tunggu saat2 ni, ape lagi...pagi2 sms kakak HR a.k.a kakak account , kata aku Half Day EL. Gerak dari umah pukol 9.30 dengan akak aku.Nasib baik die baik hati nak temankan aku, dengan syarat, parking aku bayar hhi.Takde hal la kan :)

Sampai sana dalam kol 10.15 pagi. Parking dekat sebelah Corus Hotel. Sejam RM 3. Yeay murah!!haha.Masuk2 Corus hotel, terus terjah dewan tu. Nasib baik tak ramai orang lagi. Serius!! Aku macam orang gila. Happy sangat, macam nak borong semua jee . Stock baru u'oll!!! Worth to go...:) Tapi size aku banyak yang tak ada. Macam aku, Vincci pakai size 9, untuk Clarks aku pakai Size 7, beza banyak jugak kan!Syukurr sgt2 dapat la aku borong kasottt Clarks. Nak beli masa takde sale, mahal kan!!haha. So, just borong 2 pasang. Jadi la kan dari tak ade :)



See, berebut2 org pilih tau.




ready to pay!!yeehaaa..
kami ambik masa
30 minit je borong 3 pairs kasot dewasa, 2 pairs kasot baby.hehe. Hebat tak?



Kol 11 pagi, dah nak start ramai.
Lebih baik gi awal2, tak berebut dengan orang.



Kasot aku dan uni sama :D
Flat shoes yg sgt selesaa!!serius.
Hijau pulak tu? kau ada tak??haha
Original price, RM258.After discount, RM150. berbaloi la kan
Nak dijadikan cerita, masa aku beli ni ada sorang awek ni pun dok usha kasot ni jugak. Size kaki sama dengan aku. Masa die tnye, size 7 ade lagi tak. SA kata,
"sorry sold out." Lepas 5 minit, aku pulak try luck aku, tnya dekat SA yg lain ( tempat yg sama). " Size 7 pls". Tibe2 adaaaa size 7!!!Rezeki aku kan....Tapi,kesian ngn awek td, die pandang je bile aku dapat size 7 tu.....huhu.(sorry yee awek :( )
So korang, if nak puaskan hati kan, tanya bnyk2 kali dekat SA tu. Kadang2 takot die pening, bila org tanya, dierang dok kata Sold out..sold out. Padahal, malas nak cari.haha




Ni kasot untuk awra. Murah !! RM70 and RM60 je.
Original price, almost RM200



Saya sudah jumpa kasot hantaran saya. tak banyak pun. only one pair people!!!wahahahah....
Kasot idaman sudah dirembat orang disana.....wuuuuu:(
Takde laa, size takde sebenarnya. Kaki Gajah kan.huhu.
Tapi, yang dibeli pun not bad jugak. Suka sangat!!
Murah pun murah, Less than RM200. Original Price almost RM300.
Alhamdulillah. Rezeki kan.
Happyyyyyy :D

So korang!! sila pergi k!!! Clarks mmg selesaaaa.....Tahan lama. Esok last tau. Kalau tak tahu dekat mana Corus Hotel, dekat depan Pelita Jalan Ampang. Pergi pagi2 tau.....Kalu tgh hari, takot kene Q panjang.......~

till then...selamat bershopping :)

23 comments:

Reen Tart Nenas said...

huwaaaaaaaa ari keje, xleh pegi :(

PurPLe LaDy AiFA said...

betol2. clarks mmg super selesaaa.. berbaloi2 membeli clarks! pakai hari2 seberapa lama pon x kesah. hee

Lyana MK said...

wah!! ijau!! lawa2! pepel adee??

ElyaElmo said...

reen : ambik cuti yangggg!!!hheehe

aifa : itu ala...dah lama tggu sale ni..alhamdulillah sempat :)

lyana : adeee!! tapi size 8. kalau tak mmg nak ambik purple pun...hehe

"cikkin" said...

waahh..ijau...=)
best nye...jeles..x bulih pegi..x de cuti..=(

Amy said...

Hey! I think I was the awek yang terlambat tanye pasal kasut hijau tu (rambut pendek pakai specs)! I got the same pair yang last sekali though -- we have the same tastes! :)

sk said...

benci tau. baru last weekend i beli kasut clarks kt midveli utk hantaran. tatau ada sale nih. jelessssss~ :p

ElyaElmo said...

cikkin : gi jee kejap dera..kata EL..huhu...takpe..next year..ade lgi...:)

amy : u're wearing black color tshirt isnt it?? hahah..kalau betol, very2 sorry yaa dearrr..serba salah sgt...SA tu bg i dulu..huhu

SK :eheheh....i mmg nk beli lambat2 skett..takpe Sk..rezeki masing2 kann...u dh dpat cadar idaman kann..i blom lagi..hehe

Amy said...

Ehh tak kisah! lagipun I punye budget pun dah habis haha! I beli 3 pasang! :P
See you again next year! :)

.: an :. said...

wah! bestny! dh rmbat sepasang ms clark sale awal thn ni. tp seyes... clark mmg selesa kan? erm... nak beli lagi tak ea? owh~ bajet2...

iedayah said...

thanx dear 4 da info..that day mr fiance req kasut clark..till now xbli2 lg..sedey btul..

eikieyn said...

Huwaaaaaaaaaaaa...kin da pindah shah alam..camne nk g.. :( :( time dok kl dlu, tade plak nk buat sales camni..panas hati! :D

.:Mrs. Engineer:. said...

waaa...wajib g ni.... :)

Khumaera Ismail said...

memg ta dan maera na gi sane..mesti clear dah..wuwuuuu~

aNis LeMoN aBu said...

ELYA!

thank god u post benda ni. setelah i keciwa dengan charles & keith yang xde dah kasut my size, i think it's worth a peek.

hopefully esok sempat la i nak berlari sekejap ke sana.

hehe. thank u. thank u. ;)

p/s: i da follow n link u!

Zainur said...

wahh lamanya tak melawat uols...busy yg amat...bestnya kalo kat kl juga blh borong kasut...kasut ni dah haus tapak dia...huhu...

ainnazari said...

wow, syiok nyer....last 2 weeks my bf baru je beli kasut clarks for our e-day...sbr je la...rezeki u la dpt beli time warehouse sale... i beli time YES still pricey... hehehe

kupaslaroren said...

macam mana awk tahu ada sale nih?? tiap kali gi clarks, alamanda selalu tanya xde sale ke? mesti orang tu cakap xde :(

sbb sy pasan clarks xpernah ada sale.

aTy _faRed~ said...

waaaaaaaaaa......jelesnyer i...!!! dah lamer tak shopping kasut since kawen ni.. sekarang dah tak ley shopping kasut sebarangan.. nak kene carik kasut orang mengandung pulak..huhu... n i know clarks memang selesa tuk i sekarang... :)

Qaseh Qidzizie said...

wahh!!! bestnye elya dpt borong...
keje keje keje..xleh giii huhuhu

Miss Maira said...

harini last day... waarghh, mmg xsempatla jwbnye..

kaki gajah? hahaks.. i pon sama.. kdg2 tu susah nak terima kenyataan, beli jugak kasut size 7..hamikkk xsmpai 10 min jalan, tersiat kulit kaki mak.. (melecet jer hihi)

elle's laaa~ said...

aghhhh !!!!!! knp kt joho xde ??? knp ? knp ? knp ? knp ?

yayahafiza said...

i went there after work yesterday... pnye la tabah jalan sorg2 dr opis (nk clarks murah pnye pasal, ade aku kesah sume2 tu)=p cume quite sedey when it comes to available size... i pkai size 4!!! papepon, seriously, i xnyesal menapak sorg2 g sane~