14 December 2010

Jom Twitter!!!

Hi!!

Tak terlambat kalau saya ingin ucapkan Selamat Pengantin baru buat Hana Yorie . Semoga berbahagia selama lamanya k!! :)
Sedih sgt tak dapat gi wedding hana and berjumpa dgn BBF(blogger bride Forever) yang lainn....
Aku terkandas di KL, bergaduh kejap dengan vendor bekas hantaran...huhu..
InsyaAllah aku try update nenanti...hehe....

Ni nak citer pasal Facebook...eceecece
Korang pasti sudah bosan dengan facebook kan...
Aku pun begitu..
Kini aku mulai berjinak-jinak dengan Twitter (gile kmpung, skang baru nak try..kikikiki)
Actually dah lama ade account ni.
Tapi tak reti nak ringankan tangan nak godek-godek application di sini.
Kata mereka ianya sgt mudah.
Ok. Saya admit mmg mudah.
Tapi...ntah laaa....blom addcited lagi kot...haha...
Bila saya on twitter, saya jadi macam org bengong. Tengok jee screen tu.
Serius tak reti nak buat apee!!hahaha.....
Mungkin tak ramai member dekat twitter lagi kot...hhuhu..
tu yg bosann jee tgk twitter tu..haha

Jom kawan-kawan,follow saya di twitter!!! http://twitter.com/#!/elyaroza
(agak mcm artis disini...hahahah)

or give me urs, i will follow uuuuuuu~

20 comments:

hana yoriee said...

elya: thanks for the wish!! =)

Lyana MK said...

dah add request dah!!!! i follow!!

Anonymous said...

An execllent of constructing funds is yet another click away. Dub Turbo analyze comes with the characteristic that allows you-whether you're a expert or simply a innovative born inside music industry to generate money by producing sounds plus rhythms via the internet. Animoto will permit a totally free sail from the advance of tracks with very little issues simply because the veteran when utilizing analogue appliances. The two manufacturers and then the music players are actually self-confident with results since it doesn't need plenty of knowledge in employing it all. It is very user-friendly and also as a consequence of developing request, it truly is getting increasingly reasonable for whoever has your musical curiosity.


[url=http://mkmusiconline.com/make-beats-fast-and-easy-with-dubturbo]dubturbo[/url]

PurPLe LaDy AiFA said...

sm la kita elya.. dah lama ada twitter, tp x taw function die.. heh

nama kat twitter pon x ingat.. ape aaaaaaaa.... waaa!

Renee Meow said...

Elya : hey i follow u.. i pon agak new in twitter.. bukak acc pun semata2 for Razali's contest..haha ;p


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

iedayah said...

oic..haish vendor bekas hntaran ni,if x kite da blh jumpe da kn dear..ahahahaha

cik syahira said...

assalamualaikum elya,

ok, syahirafauzan25 sudah follow kamu. jom tweet-tweet..

farahfatihah said...

elya, fara dah ada twitter tp xreti nak guna hahahahahah

.::WaNiE::. said...

aa da malas bukak twitter sejak ternampak ada member mengutuk kite kat twitter huhuhu

K.I.N.A said...

kina xd twitter..best ke eh?

gaun putih said...

dear,

i got an award for ya!
jom tengok kat SGP :)

http://sigaunputih.blogspot.com/

ZARA said...

nnti lama2 tak reti stop... like what happen to me and my sisters... hahahaha... i've send request ;)

eikieyn said...

omg. same la dgn kin. baru gak create tweet. tp tak gune lagi. hahaha.. [sangat kampung kan? :P ]

Aya said...

dear, dh request u. samelaa kite, dh lame ade twitter tapi x reti2 lagi nk gune. hehe :D

~Ayu BnSyg~ said...

Sama ngan Ayu gak. Twitter mmg dh lama ada cuma x addicted sgt. Meh follow Ayu skali eh?

http://twitter.com/#!/AyuniHjRosli

.: an :. said...

wat twitter tu pn sb nak masuk contest... tp xpndai nk guna. haha! camne nk pkai ntah...
kesimpulan... saye soooka belog! huu...

i n n z c h u b b y said...

jom tweet!

inn dah add.

inn guna nama innzchubby.

ElyaElmo said...

thanks kawan2..elya jwab sekaligus yeh :D
elya ni pun...dah buan dgn FB..serabutt dekat sana...si try active kan twitter balik..tiber2 naik sheh pulak gune twitter..try laaa on blik kawan2 ..happy twittering korang :)

Cah Ayu said...

meh add ayukelopak at twitter meh :P

^fafau^chipshana said...

me too elya..i dah ade account since 2009 tp skang bru ati trbukak nak active balik even x taw cmne nak tweet mule2 haha..fb mmg bosan skang~