17 December 2010

Marion Caunter- Akad Nikah Dress by Rizalman


Tahniah buat SM Nasarudin dan Marion Rose Caunter di atas pernikahan mereka. Cantik sungguh sentuhan Rizalman . Korang layan aje pic dibawah ni k. Kalau nk tgk lagi, bleh tgk di FB Rizalman



lihat perincian di baju nikah Marion. Serius cantik !! dengan rose patches tu.
Aduhhh....melted~


manisss nye marion..


veil cantik...
agak2 klo suruh tailor baju nikah or
Koleksi Vispera buat mcm ni, mahal tak charge nye??huhu


p/s ape nama islam marion yeh??

22 comments:

MY HEART said...

Rasanya mesti mahal ^_^..

tapi siyes la bride memang come dan groom memang hensem...


salam kenal ^_^

reen said...

name islam die?? ha'ah eyh..mariam kot..

iedayah said...

wa...terbaik dr ladang...cntiknyye!!!

fia said...

sangat cantik baju.....sesuai dengan empunya badan...

~ mima ~ said...

Marion Rose Caunter

cuma tambah Rose dr nama asal ;)

"cikkin" said...

hye elya..=)

fuiyoo..cantik gilooss..untungnye badan kan..huhu..

reen..name islam die marion rose counter abdullah..if x silap laa..

elle's laaa~ said...

org kaya , ape pon boleh . no poblem punyo .. heee :) cantek betol dress & veil dia kan .. haishhhh , nnti aku kawen ntah dpt ke x nk mcm tuu . haha

Nadia said...

cantekknyer....

ElyaElmo said...

elya komen sekaligus yeh??
elya ingat kan marion rose tu nama die sebelum masuk islamm..rupenye nama islam die...hihihi.....
suke tgk perkahwinan zaman skang nii....mcm2 idea..mcm2 fesyen...tapi, yang tak mampu mcm saya nii...jgn risauu yaa...pasti ade rezeki untuk kamu satu hari nnt :)

mie said...

im a big fan of Marion..dia frenly and of course cantik :)

nama dia still the same..she's famous with that name so pada sy tak perlu la tukar nama kan :)

ElyaElmo said...

Hi miee...thanks for comment...
sy tahu die mmg femess with that name..tapikan, selalunye org yg baru masuk islam pasti akan ade nama muslimnye di belakang kan? thats im asking..just wonderingg ...hehe..

mie said...

owhh..mesti lah ada.. Marion Rose Caunter tu memang nama dia sebelum masuk islam lagi if im not mistaken..Rose tu ramai orang tak tau..dia kan campuran caucasian so Rose tu memang dah lama ada..cuma dia tambah Abdullah je :)

btw, nice blog u have :)

♥ dak pink said...

cantekkkkkkkkkkk sgt marion.

bertuah dia kan?

eila said...

Serious cantik yg amat.... x sabar nak tgk baju dress dia plak

.liyanaiskandar. said...

hi cik elya!! cantik gle baju die kan...rabu mlm die host final biggest loser asia kt s'pore kan..tup2 khamis mlm die nikah pulak..mesti penat gle marion ni non-stop ke sane sini..btw, dua2 mmg sama padan, lawa dan kacak..;)

Aya said...

OMG.. we posted same entry at the same time laa dear! tajuk entry pon nak same. wut a coincidence! huhu... nway, nice kan baju dier :)

lovelyadibah said...

elya..kalo xsilap..dier lum cari nama islam dier lagi..sbb dalam interview dier dalam majalah GLAM dia ckp mcm 2 :)

Rilla said...

Elya sayang, jom berangan kita dapat free veil camtu, hahah

LIP (^_^) said...

elya, comey ek baju nikah gitu..:)

Cik Belle said...

mek, kasi aku buatla veil untuk ko. ada berani? senang je mek!

Nur Hazira said...

she's totally beautiful bride

Ciksue said...

cantikkk wooo baju dia,berangan jer la klu sue ni..hihi..