21 January 2011

Gambar Majlis Pernikahan Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha




Saya bukan peminat Ayu Raudhah mahupun Zaquan Adha..
saja nak tepek gamba mereka berdua disini....haha
Cantik dan kacak pasangan ni kan...
Mekap Ayu Raudhah cantik. Lipstic merah... Nampak seksi...ngeh ngeh negh
Zaquan pula, berbaju melayu, kalau tak silap aku material tu drpada Shantung kan?



pose manja~




Semoga mereka berbahagia selamanya~
Pic credit to : Oh Bulan


siapa tahu siapa designer untuk baju nikah meraka?

p/s maaf iklan jap..siapa mahu order cookies sedap kami [klik]? sy sedang kumpul order untuk diberkan kpd supplier ni.....kalau nak sila email sy ya elyalemo@gmail.com~jgn risau..insyaAllah confirm sedapp!!!

9 comments:

Q said...

setuju bila tulis lipstick merah seksi..sekarang ramai yang paki style pucat and natural...ader lah kelainan sikit...:)

tak tahu lah elya designer nyer..bukan peminat jugak..haha

A W E E N N Y E said...

Rizman Ruzaini, Qudyn, Calvin Thoo dan Man Kajang. solekan oleh Amy Janz.

lovelyadibah said...

Elya,dh smpai cookies:)xsmpai sehari dh bis biskut 2:) thanks:)

n.A.d.i.R.a said...

alya
designer untuk baju kahwin dorang nie kalau tak silap man kajang.. nad terbaca dalam beautifulnara.. cantik kan baju dia... heheh

~ mizzAmy ~ said...

bunga tangan dia sangat lah besar. tak larat nak bawak tuh kalau kena pegang lama-lama. btw, suka dengan tudung dia.

ainnazari said...

dear, i suka 2 benda kat mrk ni...
1st, tudung nikah dia, i minat la style mcm tu, and 2nd, baju melayu hubby dia sgt smart la...hehehe

aini said...

memang chantek baju die..

pstt elya..tau tak mana nak carik sampin camtu yg murah?kat jakel bapak mahal smpin smpai belas2 ribu..tak mampu la mau beli..huhuhu

Miss Tatie said...

baju nikah dia man kajang. i nye designer masa tunang aritu. but i tak suggest lah for kita2 ni g tempah kat dia. y? sebab dia mengutamakan artist and vvip. kalo cm kita nanti dia buat hampeh.. then charged mahal. baju ayu ni i da ngok masa amek baju tunang lagi. mmg nice. tapi tu la.. kalo bukan artist janganlah pegi. =)

ardinihumaira said...

cantik sangat.. dni teringin nak kawen gak