22 January 2011

Kera Comel di Majlis Persandingan Ayu Raudhah & Zaquan Adha

Hi peeps,
memang takde keje aku asyik buat entry pasal ayu raudhah sampai 2 kali .entry terdahulu.hahaahahah
perlu diingat sharing itu bagus. Menyampaikan sesuatu info itu bagus, tak gitu? haha
ok cukup.merepek merepek.
Difahamkan, photografer untuk majlis di Kedah ni ialah Piccalasso . Maaf aku tak berapa kenal.
Tapi kalau kita tgk pada Fan page dierang agak ramai jugak fans mereka kan.
Ok ok, itu tak penting untuk kita persoalkan

Just nak share ngn korang, ade beberapa menarik gambar masa majlis Ayu Raudhah ni yg diambil dari blog Oh Bulan dan Beautifulnara credit untuk meraka. Mohon share di blog sy ya :)



intro yang sgt comel......
idea yang sungguh menarik.
jarang org guna kera sebagai props untuk memegang cincin.hehe
oh ya!kera ni difahamkan haiwan kesayangan zaquan.comel kottt!!~
lepasni mungkin org akan gune kucing?

burung merpati?hamster?tikus? ape lagi ermm ermmm....~


best nyee..sgt cjinak...
mmg betol2 tido kot yeh?hahaha



suka laa mekap ayu ni..
nampak seksi



arch cantik.konsep garden mungkin?
sy suka veil macam ni.
tapi...hand bouquet awat besar sgt..haha








cantiknyaaaa~
skang terpkir nak pakai crown ke nak pakai bunga...ermmm


last sekali



gambar rozita che wan mesti ada..hehe

itu je kot.daaa..tunggu persandingan belah laki laki pulak

11 comments:

LisaLisut said...

konsep fairy tale katenye...apsal rambut zaquan tu messy lak...sll cacak2 kan..tak hensem le pulok rmbut cmtu..

Syima Syaz said...

uwaaahhhh zaquan....frustnyee!!!!

ok...igt nak jadikan kucing kita jadi flower girl tapi confirm tak jadi punye...lari mengigil2 kang

ainnazari said...

chomellllll ok props kera tu...x pernah tgk lagi b4 this...hehehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

piccalasso ni bekas CS team kalo tak silap. mashelmy dengan azizi lee tu. ahaha kalo tak silapla. 1event start from 2k.

Reen Tart Nenas said...

elya, make up for recep n potong kek lagi cun kan dari make up nikah? i guess, she wanted to looked diff for her solemnize kot, tu yg pakai lipstick merah menyala tu kot :p anyway, ayu raudhah ttp chantek, but rozita che wan, harus lah lebih HOT!!! hehehe

A W E E N N Y E said...

elya..
kalo man kajang buat fresh flower mmg bsr..mcm my frenz punya wedding besar.."besar pd badan" la kata org.hehe

btw, siyess cntik baju...bertuah kalo jd artis...bergaya je dgn baju yg diberi...

kulit si ayu pn dah mmg cntik..padan dan ssuai..

btw..rita p mn dah? ksian dia

AzRin Kamaludin said...

betuahnya kere tue..hahaha..:)

Imzainieyzulkipli said...

dieorang mmg sweet..tp rozita chek wan lagi lawa.hahahhah

Cik iLLa said...

ohh kera yg comey tu spider monkey... mmg sgt jinak n mcm beby manusia... dlm blog i ade upload pic2 dgn kera tu [nama dia LULU].. hehehehe... temankan i bt bunga telur... sweet sgt!

ardinihumaira said...

memang comel bangat... hisap jari lak tu :)

missbutterfly said...

semua comel n sweet.. :)